H2O написа:Значи проблема ми е оправенИзносени втулки по скоростния механизъм.В сервиза смениха тези които са в двигателния отсек и скоростите се включват като нови.Е не колкото добре както BMW-то
...Продават се в АутоПлюс,поне там ги намерих и струват само 12лв.За ремонта ми взе 5 лв.За 10 мин.се сменят.В ремонтния комплект са много втулки и тампончета,но се сменят само 2-3.
Kuncavia написа:Маслото се сменя на 60 000, сменил съм го преди 10, и ми заяжда на 1-ва и 2-ра, а кат включа задна издава звук, се едно не съм натиснал съединителя, ебати печките и решение още ли няма
H20 къде е този сервиз, ако е в София да намина и аз?
didodi написа:Сменят се всички ябълки с нови, то си има ремонтен комплект, и после задължително се смазват с WD-40
Kuncavia написа:Маслото се сменя на 60 000, сменил съм го преди 10, и ми заяжда на 1-ва и 2-ра, а кат включа задна издава звук, се едно не съм натиснал съединителя, ебати печките и решение още ли няма
H2O написа:Утре ще я остава в сервиза и да гледат.При мен няма 5км или в покой,все тая.Когато намерят причината и я опрявят,ще пиша.Има някаква врътка защото гледам,че самo AAZ-та пишем!
vasil_5rov написа:Кажи какво е излезнало, и гледаи да ти е добър майстора!![]()
![]()
H2O написа:Значи проблема ми е оправенИзносени втулки по скоростния механизъм.В сервиза смениха тези които са в двигателния отсек и скоростите се включват като нови.Е не толкова добре както BMW-то
...Продават се в АутоПлюс,поне там ги намерих и струват само 12лв.За ремонта ми взе 5 лв.За 10 мин.се сменят.В ремонтния комплект са много втулки и тампончета,но се сменят само 2-3.
Ivelin написа:Kuncavia написа:Маслото се сменя на 60 000, сменил съм го преди 10, и ми заяжда на 1-ва и 2-ра, а кат включа задна издава звук, се едно не съм натиснал съединителя, ебати печките и решение още ли няма :drunk
Мдам и аз го имах същия проблем и до мен излезе съединител. Другите признаци бяха че съединителя отделяше много долу и когато колата загрее ръмжеше повече като вкарвам задната
kostenurkite написа:От няколко седмици се появи заяждане в хода на скоростния лост по посока за включване на 1ва и 2ра скорост успявам да включа но от 2-3 опит, имах съмнения дали не е нещо по връзките преди скоростната кутия но след като разкачих връзките от лоста на скоростната кутия и проверих хода със скоростния лост всичко си вървеше гладко, когато бутах лоста на скоростната кутия по посока навътре в нея(което е хода към 1ва и 2ра) се усещаше заяждане и лоста влизаше до край само ако леко го поклатя наляво надясно... помогнете със съвети ако някой е срещал този проблем или поне нещо на догатки... автомобила е golf 3 1.9 TD AAZ
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: invisiblewin и 37 госта