Всеки път щом развия горната гайка и махна чашката,която е под нея,онази СПЕЦИАЛНАТА гайка се е разхлабила минимум с половин оборот!Щом я стегна - една - две седмици всичко е ок!После пак същото!Опитах да я залепя с такива лепила за болтове,против развиване,с лак за нокти,и не и не.На ръба съм,като я стегна да я капна с телоподаващото

Винаги съм я затягал в работно положение т.е. колата си е на гумите,само на ръка без гайковерти и други такива,внимателно съм държал контра на стеблото на аморт.както на тази,така и на горната гайка!Абсолютно съм сигурен(проверено от квалифицирани лица),че всичко е събрано в правилния ред пружина,тампон и т.н.Убеден съм,че нямам нищо друго разбито по предницата(и това е проверено НЕеднократно).
Обобщение:
След затягането на прословутата гайчица(сладурката тя),колата е перфектна!Макс.седмица - две и започва да тропа!Отново стягане,и отново седмица две ......и пак ,,,,и пак до + безкрайност!
Ако някой колега е имал подобен проблем и го е отстранил или има идея,моля да ме просветли

PS:Ако някой има нужда от стягане на тази сладурка(гайката б.а.)да се обажда!Гарантирам по 5мин.на амортесьор!

)