Здравй колега,
Това е моя технически блог за моя пасат б5:
viewtopic.php?f=24&t=150261С две думи имам го от септември 2009 и до момента съм дал:
Пълен комплект работа + части предно окачване - 550лв. (ако я караш поне 1 път годишно, може и да не е пълен комплект)
2 х ТО - 240лв.
Спирачки - 200лв.
Картер (

) - 50лв.
Турбо - 850лв.
Вискосъединител и перка - 200лв.
Кора под двигател - 60лв.
Гуми - 5х 120лв.
амортисьор преден капак 20лв.
рейка - 350лв.
Общо 1870 лв без гумите.
Имай предвид, следното: това са ниски цени за ремонти; също така са стартови ремонти (с оглед, че колата скоро я взех); не са включени застраховките (към 800лв.); има да се сменят ангренажен к-кт около 1000лв. и профилактика на ск. кут. около 250лв.
Колата е Пасат б5, 12.1999 2.5tdi V6 150к.с с климатроник, ABS, ESR, комби, черна кожа, мн. добро стерео (без туби и такива)., 186 000км. по километраж, ел. пакет, подгряване на огледалата, ксенон, фаб.+допълнителни халогени, борд комп. и се продава за 8700лв. като за съклубник. Все пак, ако решиш да си вземеш пасат може да преслушаш и моя. Не искам да го продавам, но ми е малко рано за тая кола, писна ми да нямам кинти, за да я гледам, а повярвай гледам я много от както си я взех, как нещо изсумти веднага получава професионален ремонт, защото се занимавам с транспорт и логистика и ценя техн. съст. на колите - искам моята да е винаги перфектна.
Поздрави