the_red_camel написа:kolega "Kung_Fu_Panda" evala be kak use6tam 4e qko si ma4il kolataa q spodeli kaf ti be6e remaka po to4no markata i na rolkata ako moje
Пиши на кирилица, няма да се мъчиме

the_red_camel написа:kolega "Kung_Fu_Panda" evala be kak use6tam 4e qko si ma4il kolataa q spodeli kaf ti be6e remaka po to4no markata i na rolkata ako moje
Kung_Fu_Panda написа:genata82 написа:Нямат защита при късане на ремък, а доколкото знам дори да прескочи пак нямат защита.
Освен скъсан ремък друг проблем може да е разбита шпонка на зъбното колело на коляновия вал. Тогава и с най-оригиналния ремък да си няма спасение.
Пиши за резултата колега.
тая шпонка колега е при ТD, при TDI няма шпонка и тоя проблем е отстранен
само за протокола да спомена, ангренажен ремък на точно 60 000 го свалих, беше като чисто нов, нито износвания нито пукнатини, дори гърба му беше много запазен, можеше поне до 100 000 да изкара. Същото беше положението и с обтяжната ролка. Леко прекалявате с тея паранои за честата смяна, а колата е карана 95%градско и на уволнение постоянно, първа кола ми е, какво е видяла ако можеше да говории,, мен ме е срам да кажа.
petyo_k написа:Колега,за 2 бона ще си купиш 2 цели мотора... не знам кой ти е дал такава цена...
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 27 госта