Капе вода в купето
- bobo_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Капе вода в купето
здравеите колеги проблема ми е следния капе вода в краката на пасажера вода влиза само след дъжд направих следните неща а ситоацията си е същата,уплатних добре найлона на вратата намазах със силикон кутията на филтара от долу по колата няма дупки бетон е а вода все още има особенно след днешните дъждове виждам водата как капе зад моторчето на парното но нищо не се вижда от къде може да е и къде се намират тези канали на стъклото благодаря предварително
Re: Капе вода в купето
И при мен онзи ден ( за Голф 3 1.4 ABD става дума ) забелязах направо цяла локва на мокета долу под педалите , имам шибидах , който е залепен със силикон и досега нито след автомивка , нито след проливен дъжд съм нямал вода , а онзи ден беше е*ахти локвата , откъде може да е ... като изключим шибидаха? Извинявам се на колегата,че му използвам темата , но използвам неговата защотото проблемите ни са почти еднакви 

-
- Автомобил:
- Двигател:
каналите са до кората под чистачките в двата края виж да не са запушени от мръсотия
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
danaildel4ev написа:каналите са до кората под чистачките в двата края виж да не са запушени от мръсотия
Отваряш капака, махаш кората - крепи се с едни щипки, в двата края над калниците трябва да има отвори, но лесно се запушват от листа и други боклуци. Кората е много трошлива, внимавай да не я начупиш.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш шибедах, най-вероятно тече от там. Нищо, че локвата е в краката. провери дали работят и четирите каналчета за отводняване.
колеги незнам дали е от каналите , но и аз имам този проблем. и да не забравя да отбележа че когато си мия подкалника тогава прокапва под етажерката на жабката...
- bobo_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="hinev"]колеги незнам дали е от каналите , но и аз имам този проблем. и да не забравя да отбележа че когато си мия подкалника тогава прокапва под етажерката на жабката...[/quotКОЛЕГА И НА МЕН МИ КАПЕ ВОДА ОТ ТАМ но от къде от там може да капе да ли има дупка под калника
- Lifeguard
- Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
- Двигател: AHU_AKU
при мен беше от уплътнението на предното стъкло
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Еми, достатъчно предположения ти дадохме, остава да почнеш да ги проверяваш едно по едно..
Възможно! да е от уплътнението на предното стъкло ако не нз... не съм разглабял предпазната кора на подкалника да гледам но и това ще направя иначе колега успех ако откриеш вредителя може да споделиш резултата 

- intolerable
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте и аз го имах този проблем вода при пасажера,водата капеше от филтъра на парното, както са го спомена ли по горе махни корите на чистачките и почисти каналите също така и си виж корите да не са ти пукнати някаде защо мойте бяха и с малко силикон нещата се оправиха успех:)
- bobo_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
благода за отговорите колеги днес направих следните наща свалих подкалника имаше леки пукнатини по повърхносста за корозия намазах ги със силикон имаше една тапа от пред при чистачките намазах я с силикон и както съм споменал по горе имам люк но не е оригинален и няма канали за отводняване но не тече от там напраил съм всички неща който сте ми написали и който съм се сетил единственото нещо което остана е уплатнението на предното стъкло само от там вече може да пуска но за момента няма как да проверя.
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и на мен ми течеше вода точно върху стъпалцето, на което си почива левия крак и особено вчера при тези дъждове и днес като махнах корите и се оказа, че е от маншона, през който минава жилото на предния капак. Почистих, залепих маншона и намазах с силикон и да видим как ще е положението. Само ми е чудно кой умник е измислил жилото да минава от там.
- bobo_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
темата продължава
след дълго мислене да видя дали тече от уплатнението на предния прозорец днес отидох на автомивката до нас и като взех оня пищов
и пръскай пръскай в уплатнението на предния джам след като свърши левчето и си викам сега сигурно е пълно с вода вътре обаче не
зарадвах се че не е от там и за сега няма течове но няма и дъжд за сега е това не съм сигурен че съм решил проблема на 100% благодаря на всички колеги който ми влязоха в положение и ми помогнаха
ще пиша пак след някой дъжд

-
- Автомобил: golf 3 1994
- Двигател: 2E
и аз имам такав проблем само че примен се пълни и жапката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”