Аз ръчна ползвам само зимата ( естествено не по предназначение

Когато паркирам, просто вкарвам първа/задна и ако има наклон навивам гумите към бордюра. Направо си умирам от смях когато чуя от някоя кола да се дърпа ръчната

Muncho написа:Абе толкова ли са ви сдухани двигателите та на първа/задна колата да тръгва![]()
Когато паркирам, просто вкарвам първа/задна и ако има наклон навивам гумите към бордюра.
fox_vt написа:ivo_555 написа:Ми ако ти тръгне колата, и блъсне друга паркирана, пробвай да обясниш на собственика че щом колата ти е била на скорост, значи е била обезопасена! Докато кола с дръпната ръчна (изправна) надали ще тръгне толкова лесно!
Ми ще му кажа ела да дам на 1 ва а ти бутай колата дано тръгне![]()
иначе прав си де
и все пак ръчната е само за спиране при наклон и за завоите (който ползва де)
kristianatanasov написа:Muncho написа:Абе толкова ли са ви сдухани двигателите та на първа/задна колата да тръгва![]()
Когато паркирам, просто вкарвам първа/задна и ако има наклон навивам гумите към бордюра.
Е ти тогава защо навиваш гумите към бордюра,щом си сигурен в колата?
chefo.gti3 написа:Правиш се на умен сега не ми се търси но ще ти намеря и ще ти го пратя на лични ...ако не си я дърпал на изпита когато си взимал книжка значи са ти я дали така .
Muncho написа:Направо си умирам от смях когато чуя от някоя кола да се дърпа ръчната
rosen79 написа:Ljubon:Проблема не е толкова от жилото колкото от прожината която връща самото жило.То е или в барабана или зад диска.Жилото не се връща само.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта