One написа:icoico написа: ..разводняваме темата,това което исках да кажа е, че пухчетата от тополите не са причината за алергична реакция.
както аз казах, но бях изтрит - защо ли ?
алергиите и други по-тежки болести не са били познати на човека преди въвеждането на масовите ваксинации миналия век !
А човекът си измирал спокойно с милиони бройки от най-банален грип,туберкулоза и други подобни "екстри".То и хемороидите са били непознати доколкото съм осведомен
Замислете се малко...ние страдаме от куп заболявания,непознати във времената,когато човекът е измирал по законите на естествения подбор преди да успее да предаде "дефектните" си гени на следващото поколение,и средната възраст е била тридесетина години,което от доста време насам не се случва благодарение на медицината...и сега кво-да изтребим лекарите и да се върнем обратно по дърветата ли?...Е признавам-това пък беше съвсем офф-топик
Както и да е...аз лично се лекувам с обикновен инат-не обръщам внимание на неудобствата и само в краен случай вземам възможно най-безобидното лекарство-кларитин.Така се получава,че от няколко години насам дразнещите симптоми намаляват прогресивно,като последната пролет ми се размина с 3-4 дни кихане от време на време.Предполагам,че ако през това време бях "лекуван" от хомеопат щях да бъда обявен за доказателство за чудотворната сила на холистичната медицина,не мислиш ли?