joker написа:
Ти се образоваш от вестниците,аз от научните издания...и от опита натрупан през 25 годишния си стаж...А науката започва там където очевидното придобива цифров израз!!!....
И аз съм от оня 1% дето не са дистрибутори....
и нима твърдиш, че хомеопатията не е наука, че не разполага с цифри и факти ?
....в голяма грешка си и относно как се образовам !!!
нещо, в което аз лично не съм се убедил, защото съм опитал сам, и не съм проверил обстойно от различни източници и във времето - и на принципа око да види ръка да пипне - НЕ ВЯРВАМ !!!
няма по скептичен човек от мен към рекламни прикакзи, лозунги и прочие неща
но не съм кон с капаци или направо сляп и да не търся, да се интересувам и да опитвам всичко що е ново и "алтернативно" !!!
много неща съм отхвърлил, но за хомеопатията съм КАТЕГОРИЧЕН - това е силата, това част от бъдещето за Лекуването на хората (ако успее да се пребори с парите и влиянието на фармацията)! казвам част, защото хирургията, спешната медициан и прочие ня могат да бъдат заместени на този етап, но като лечение на хронични, т.нар "неизлечими" и след-оперативни процеси - хомеопатията е недостижимо по-ефективна от всякакви "медикаменти". Говоря от натрупан личен опит като "потърпевш" в рамките на приблизително 20 години, както и обменен такъв с десетки "чудеса на медицината"

!!!
а на автора не темата му казах, ако ще да ме чуе - търси друг начин алерголог няма да те излекува !