Проблем с алармата
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с алармата
Няма такъв майтап. Като я напече колата слънцето и алармата почва да квичи през 3 минути. Някой има ли идея кво се прави в такива случаи? Че алармаджията вдигна ръце и вика "Ми чакай есента"....ебати съвета....моля спестете ми го поне него.
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Чакай да ти кажа при мен какъв момент имаше.Като взе да се постопля денем а нощите си бяха хладнички алармата ми почна да се обажда.
Винаги като станеше топличко Накрая се оказа,че е заради шише от минерална вода.Нощем се свивало от студа а денем като се стопли и се надува.И като се надуе - пука и алармата сработва.Това го правеше по 1-2 пъти на ден.А при тебе щом го прави през 3 минути предполагам,че проблема е друг.Просто смени майстора
Винаги като станеше топличко Накрая се оказа,че е заради шише от минерална вода.Нощем се свивало от студа а денем като се стопли и се надува.И като се надуе - пука и алармата сработва.Това го правеше по 1-2 пъти на ден.А при тебе щом го прави през 3 минути предполагам,че проблема е друг.Просто смени майстора
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
jazzmen написа:Голфарка 2....алармата е Sun...ако не греша.
Със същата аларма съм и аз. Моета е завряна под волана. Махам капака и я виждам. Значи имам мисля 2 блока. Единия е шоковия датчик и много лесно се намаля до край. Пробвай. Не ми се слиза до колата че е мокро всичко а и гледам че не съм запазил схемата а само кутията иначе щях да ти дам много по точно инфо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”