Пуснал съм молба в темата Виртуален тунинг просто от интерес и ще споделя после...
Има още една новост касаеща BBS-а ми, но малко по-късно ще имам възможност да споделя

nokiangage написа:Има още една новост касаеща BBS-а ми, но малко по-късно ще имам възможност да споделя
lowrider написа:А относно правите капачки ми се върти една друга идея в главата, но ще пробвам първо и после ще пиша.
lowrider написа:Айде ще си кажа, ама да не се смеете. Така на снимката изглежда празно, идеята ми е, начертаваш си на компа кръг с размерите на капачката и вътре в него му правиш оригиналната шарка (от оригиналната капачка) в средата оставящ място за кръгла емблема на фау ве или ббс например. Принтираш го на самозалепващо фолио и лепиш върху тия капачки, които ти ги е дал колегата, въпреки че няма да има релеф, ще изглежда доста по-добре според мен... Ще се заиграя като имам време...
lowrider написа:Айде ще си кажа, ама да не се смеете. Така на снимката изглежда празно, идеята ми е, начертаваш си на компа кръг с размерите на капачката и вътре в него му правиш оригиналната шарка (от оригиналната капачка) в средата оставящ място за кръгла емблема на фау ве или ббс например. Принтираш го на самозалепващо фолио и лепиш върху тия капачки, които ти ги е дал колегата, въпреки че няма да има релеф, ще изглежда доста по-добре според мен... Ще се заиграя като имам време...
iliankocov написа::bowdown Даже ако Асен иска мога да се пробвам. Наистина идеята е много добра!
nokiangage написа:lowrider написа:Айде ще си кажа, ама да не се смеете. Така на снимката изглежда празно, идеята ми е, начертаваш си на компа кръг с размерите на капачката и вътре в него му правиш оригиналната шарка (от оригиналната капачка) в средата оставящ място за кръгла емблема на фау ве или ббс например. Принтираш го на самозалепващо фолио и лепиш върху тия капачки, които ти ги е дал колегата, въпреки че няма да има релеф, ще изглежда доста по-добре според мен... Ще се заиграя като имам време...
Наистина е добра идеята, остава да видим как може да се направи и по-точно кой...
iliankocov написа::bowdown Даже ако Асен иска мога да се пробвам. Наистина идеята е много добра!
Ако няма да ти е проблем ще се радвам много, че нещо съм вързан в ръцете и май няма да мога да се справя...Ако искаш мога да ти дам оригиналната/ите капачка/и ако ще е от някаква помощ...
iliankocov написа:може да ми дадеш като за мостра една оригинална и една правена... пък ще видя какво мога да измисля
iliankocov написа:старата лепенка ако я пазиш може да я прибавиш към сервизната книжка... Все пак ще е някъв +
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта