Има изписани 7 пълни страници, а вие виждате темата и без да поглеждате и ред започвате цялата дискусия водена с дни отначало!

Barboukov написа:Skruji написа:steli написа:Правилото за дясностоящия не е ли при не регулирано кръстовище,а това е регулирано с пътни знаци
Понятие нерегулирано кръстовище на практика не съществува. Кръстовището винаги е регулирано, било то и по правилото на дясностоящия.
Я пак![]()
Е как не съществува бре? Щом е нерегулирано, значи не е регулирано с пътни знаци, светофари, досадни регулировчици и т.н. Затова са решили на такива кръстовища дясностоящият да е с предимство в определени ситуации.
RANOPILE написа:
Незнам как да го разбирам, но тези 72% изглежда, че са си купили книжките...
RANOPILE написа:
Незнам как да го разбирам, но тези 72% изглежда, че са си купили книжките...
ktamen написа:Правилото на дясностоящия важи само за нерегулирано кръстовище - такова на което няма регулировчик, светофар или пътни знаци.
ktamen написа:Правилото на дясностоящия вероятно го има от сто години.
Дай ми пример за реално кръстовище където пътя с предимство си сменя направлението, а другите имат СТОПове.
ivo_555 написа:ktamen написа:Правилото на дясностоящия вероятно го има от сто години.
Дай ми пример за реално кръстовище където пътя с предимство си сменя направлението, а другите имат СТОПове.
Дали единия има знак Б1 а другия Б2 няма значение....
my heart iS iCe написа:ivo_555 написа:ktamen написа:Правилото на дясностоящия вероятно го има от сто години.
Дали единия има знак Б1 а другия Б2 няма значение....
Щом така мислиш....Дано да не се срещаме някаде, че може да решиш че си десностоящ със знам стоп, а аз съл ти в ляво със знак пропусни движещите се по пътя с предимство и да решиш че аз трябва да те чакам
![]()
П.п А относно темата, СИНИЯТ автомобил е с предимство при тази ситуация!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: rld и 51 госта