някои ако има нещо смислено да пише неака го напише а не да пълни темата със излишаци
газ на 2.8 193 коня това си направо богохулство (поне за мен).колега направи си сам сметката дали си способен да го подържаш този не елементарен двигател 
някои ако има нещо смислено да пише неака го напише а не да пълни темата със излишаци
газ на 2.8 193 коня това си направо богохулство (поне за мен).колега направи си сам сметката дали си способен да го подържаш този не елементарен двигател 

dido.sofiq написа:Колеги нищо лично към никого ... карам колата в пикови часове... падами се 4есто да минавам в натоварени часове.Конкретно средно колата гори до 12 градско. Просто ви казвам , че това съм засякъл и бензин на газ с кубатура Х гори по-малко в пари от дизел с кубатура Х.
Дето се казва - да си дойдем на думата. 
gancho написа:ЭКСПЛУАТАЦИОННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ
Максимальная скорость 232 (227) км/ч
Время разгона (0-100 км/ч) 8 (10.1) c
Расход топлива в городе 15.4 (16.5) л/100км
Расход топлива на шоссе 8.1 (8) л/100км

feikot написа:Аз се видях в описанието "разни дизелджии"Много се радвам когато някое "светилище" слезе на земята и ни озари с помислите си.
Напълно колегиално ти го казвам.Изблиците на ярост подпомагат хората да се отдръпнат и да не т еприемат на сериозно.
feikot написа:...Не виждам,причина поради,която ти да ми вкараваш в коловоз къде да пиша и къде не.Също и причина къде да не го правя.Искаш да ми отнемеш правото на глас ли ? Ти подтисник ли си ? Расист ли си ?Не знам дали усещаш,но нарушаваш човешките ми права дадени ми от конституцията...

dlug написа:Аз пък седя, четя, пуля се и си мисля...вие нормални ли сте?????????????
Не че не бях сигурен (както съм и написал по-горе) че ще дойдем до мерене на пишки (то ако трябва да съм точен май идва мерене на безобразно колеми курове)

Или ползвай това... 

dlug написа:P.S. извинете ме за изразът, но мисля че дори и това е слабо казано, за това не съм го и цензурирал

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта