Здравейте колеги, от доста време не съм писал, но си работя по колата. Та да споделя, това лято ходихме на море за втори път с приятелката с Пасат-а - герой

, стигнахме без проблеми, но имаше впоследствие такива, но после ще кажа и за това. Като цяло отпуската ни я прекарахме в почивка и пътуване в България, около 2500 километра за две седмици. Ето няколко снимки от там:

Във Варна валя един брутален дъжд, събуждам се и гледам колите на улицата до и над номерата във вода - мале изтръпнах! Даваха по БТВ за този квартал, цялата улица наводнена и смачкани коли от дървета, да еВа и моя късмет Ходихме да видим първо на един познат Ц2-ката, пълна с вода, неговата кола и тя...естествено и при мен имаше, предимно на мястото за краката, отзад дясно, а мокета беше мокър и джвакаше!

Няма да Ви казвам как се чувствах, все пак друг град, трябваше да тръгваме след няколко дена абе ужас. Първо махнахме останалата вода посредством няколко метода - кърпа и купичка

и не я палих 2 дена, оставих я да изсъхне малко.

След като се реших да я запаля...такъв гаден звук, толкова вода изкара от ауспуха, че 2 дена я карах във Варна и бях като лейка

, можеше да се проследи откъде съм минал

, но после се оправи.

Тръгнахме си за Плевен, маслото чисто, двигателя работеше супер и нямаше последствия от наводнението. Последва миене на двигателния отсек, че май никога не е бил мит, а и беше необходимо предвид следващите придобивки:
Преди:

След: