Не знам.. Има няколко вероятни сценария..
Някой съфорумец (или някой, който няма нищо общо с форума) му е завидил за джантите и тръгнал да си ги взима.. Съответно без фенерче да не привлича вниманието, развива, стига до секретните, нервира се и реже вентила, е така, да му е гадно.
Друга теория, както казаха колегите - някой да го е подразнил - я с държание, я със силна музика, я от чиста завист...
Не на последно място оставям и шанса някой, който мрази голфаджии, да е решил да изрази яростта си, както аз си намерих голфа с очевидно счупено огледало. На паркинга имаше и друг голф със същата щета, не изключвам и трети да е имало, ама да е тръгнал нанякъде преди аз да видя моя...
Съвсем малка е вероятността това някой да го е направил в София (Нови Искър), пък на отиване колегата да не е усетил нищо по магистралата...
Разни хора - разни идиоти.
Нищо не можеш да направиш, освен ако не викнеш Хорейшо. Вземи си поука от случката - винаги проверявай всичко преди път. Това трябва да ти (ни) стане навик. А за нещастника има кой да се погрижи. От нас много клетви, поне една дано го стигне...