Иначе слава Богу , че не сте пострадали , каквато и да е била причината за аварията ..
Оплакване от събора на рожен 2011
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: Оплакване от събора на рожен 2011
Абе как със срязан вентил и по джанта , ще тръгнеш и караш не зная колко километра без да усетиш
. Ами то така не болтове на джантата ще се развият , ами и целият мост може да ти падне по пътя
.
Иначе слава Богу , че не сте пострадали , каквато и да е била причината за аварията ..
Последна промяна от milmar на Чет 01 сеп 2011 10:16, променено общо 1 път.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
И аз смятам , както някои от колегите тук , че не е случайно.
Някой твой "приятел" иска да ти каже нещичко.
Някой твой "приятел" иска да ти каже нещичко.

- sando-ludia
- Автомобил: golf 4
- Двигател: 1.8t
абе петко голям философ излезе казах ,че необвинявам никой дай да ти видим твоита кола и после коментираи ебати и разбирача се извади

Последна промяна от sando-ludia на Чет 01 сеп 2011 12:34, променено общо 1 път.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Гумата е била задна и затова колегата не е усетил веднага.Отделно ако гумата му е от типа рън флат ,е нормално да усети вибрациите след време.Защото от снимката гледам е доста "тънка".А и колегата по спомен има много аудио в багажника и май май резервната гума е тип каспър
?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз пък мисля че от всичките снимки снимани от снимачките на колегите ( как го написах тва
) ще се разбере дали на събора са му изчезнали болтовете
колата си струва снимането и все на някоя снимка ще се види дали е с 2 или 4 или 56 болта
и въобще не се съмнявам че може да е някой от форума!
вие какво - като е колега и потребител това го извинява от злобата му и моментално изключва вероятността да е тих психопат с гаечен ключ?
само истински се надявам да не е някой от това "семейство"
) ще се разбере дали на събора са му изчезнали болтоветеколата си струва снимането и все на някоя снимка ще се види дали е с 2 или 4 или 56 болта
и въобще не се съмнявам че може да е някой от форума!
вие какво - като е колега и потребител това го извинява от злобата му и моментално изключва вероятността да е тих психопат с гаечен ключ?
само истински се надявам да не е някой от това "семейство"
- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
тоя голф беше срещу нас на 10-на метра макс. ставах два пъти вечерта, отделно и се будех начесто... доколкото видях колегата го припалваше щото явно му е било студено, стига да не се бъркам със колите зад него, щото и те работеха... беше на габарити. Спеше на предната пасажерска седалка. Изключвам варианта някой да е тръгнал да му отвива болтовете, едно че ще усети, друго че просто не ми се вярва някой да тръгне да краде джанти, или да прави мизерии. Сутринта си запали и тръгна съвсем нормално. Не съм му проверявал видиш ли налягането на гумите, немога да кажа дали е била мека, щото и без това са нископрофилни.. Струва ми се, а и искрено се надявам че се заблуждава
Бил съм свидетел как се рахлабват болтове, както и на мен лично са ми се разхлабвали.
Бил съм свидетел как се рахлабват болтове, както и на мен лично са ми се разхлабвали.
- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
parno написа:тих психопат с гаечен ключ?
Тази фраза кърти,а и е май баш на място...но каквото било,било,нали всички са живи и здрави.Нека колегата остави случая в миналото и за в бъдеще да си има едно наум,щото не е гот така,ама се налага май...
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
случая не трябва да остава в миналото а да се помни до и на следващия събор
където всъщност колегата едва ли ще отиде
толкова ли никой няма снимки на съответната джанта и да приключва това гадаене форумен или не
където всъщност колегата едва ли ще отиде
толкова ли никой няма снимки на съответната джанта и да приключва това гадаене форумен или не
- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
Затова казах да си има едно на ум,особенно при следващо посещение на подобни масови мероприятия...не е нужно да го забравя,но и да се ядосва е напразно.Да не мислиш,че лекето,което евентуално има пръст в цялата работа,просто ще дойде,ще си признае и после ще се надупи за изкуплението Шоушенк 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
"Господи пази ме от приятелите, с враговете си мога да се справя и сам" - Напълно съм убеден че ако е направено умишлено е от човек който познава колегата! Случаен човек не би ги направил, и по точно казано, нищо не е случайно!
Друго което ми хрумва е, ако колегата е карал колата преди събора на гумадция, да не са затегнали както трябва болтовете, и да са се охлабили, но това с "Рязането на винтила" направо отхвърля гумаджииницата!
С две думи, каквото и да се каже е излишно, просто колегата иска да ни предупреди, да се пазим, а не ние да намерим човека! Ако някой го е видял едва ли ще каже!
Друго което ми хрумва е, ако колегата е карал колата преди събора на гумадция, да не са затегнали както трябва болтовете, и да са се охлабили, но това с "Рязането на винтила" направо отхвърля гумаджииницата!
С две думи, каквото и да се каже е излишно, просто колегата иска да ни предупреди, да се пазим, а не ние да намерим човека! Ако някой го е видял едва ли ще каже!
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Дай снимка, да видим отрязания вентил 
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Не знам.. Има няколко вероятни сценария..
Някой съфорумец (или някой, който няма нищо общо с форума) му е завидил за джантите и тръгнал да си ги взима.. Съответно без фенерче да не привлича вниманието, развива, стига до секретните, нервира се и реже вентила, е така, да му е гадно.
Друга теория, както казаха колегите - някой да го е подразнил - я с държание, я със силна музика, я от чиста завист...
Не на последно място оставям и шанса някой, който мрази голфаджии, да е решил да изрази яростта си, както аз си намерих голфа с очевидно счупено огледало. На паркинга имаше и друг голф със същата щета, не изключвам и трети да е имало, ама да е тръгнал нанякъде преди аз да видя моя...
Съвсем малка е вероятността това някой да го е направил в София (Нови Искър), пък на отиване колегата да не е усетил нищо по магистралата...
Разни хора - разни идиоти.
Нищо не можеш да направиш, освен ако не викнеш Хорейшо. Вземи си поука от случката - винаги проверявай всичко преди път. Това трябва да ти (ни) стане навик. А за нещастника има кой да се погрижи. От нас много клетви, поне една дано го стигне...
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Как се свалят болтове на джанти и се режат винтили като вътре има спящ човек? Я си отговорете на този въпрос. Аз лично още на първото скръцване на болтовете на джантите(а такова ще има освен ако наистина не са ти били затегнати болтовете) ще съм скочил на прозореца ,камо ли като срежеш винтила(въздуха се изпуска изведнъж и няма просто как да не го чуеш). Как на Крушуна пак намери някви кусури ,сега пак ,как на другите колеги не се случват тези неща ,замисли се за "приятелите си от форума и не само" 
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
На крушуна тая година се събудих от вдигането на колата ми на крик.. Щото крика беше с лост и се вдига "на стъпки", като се подрусва колата на всяка стъпка.
Болтове не съм чул да скърцат, а и не винаги скърцат.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
ISRalien написа:На крушуна тая година се събудих от вдигането на колата ми на крик.. Щото крика беше с лост и се вдига "на стъпки", като се подрусва колата на всяка стъпка.
За кушията ли колеги са ти вдигнали колата на крик или с умисъл?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”