Мнение за Автокъща и автомобил
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Re: Мнение за Автокъща и автомобил
Приятел си взе Golf mk4 GTI за 5100 лв., от автокъща. Колата беше почти без забележки, върви без проблем и никакви сериозни ремонти не са правени все още, така че и според мен цената си е напълно нормална.
От темата до тук съм съгласен с крайния извод
но може да падне и още.
Weezy написа:.... така че и според мен цената си е напълно нормална.
но може да падне и още.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KadROo написа:joker написа:Колеги защо пропускате факта,че колата е от автокъща!Ако се калкулира печалбата на автоджамбазина какво остава за собственика????И за колко я е купил????
офф защо се обаждаш неподготвен ??? Може колата да е на бартер и да му е дошла евтина...Много са нервя на купувачи , които казват защо е така евтина... Моя отговор винаги е ако искаш дай още 1000 лева
![]()
![]()
И наистина този двигател е най - непродаваемия... Колкото и да го тачите... Като видят клиентите 1,8 бенз турбо бягат
![]()
Между другото сега погледнах автосалона е в София колата е пернишка на 99 % е на бартер. Другия 1 % е колегата да е набарал голфа за без пари от закъсал перничанинИ ако го питаш ще разбереш ,че голфа му е на пълномощно
Е много ли клиенти почват пазарлъка за кола с "защо е така евтина...".

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мноу ма кефите как ги разтегнахте за няква кола изоставена в някаква автокъща за продажба ...
Мноу ма кефите как преценката по телевизора все още е жива у някои потребители на този форум ...
Я някой да ми каже след няколко години какво бъдеще ме чака ако обичате

Мноу ма кефите как преценката по телевизора все още е жива у някои потребители на този форум ...
Я някой да ми каже след няколко години какво бъдеще ме чака ако обичате

Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.
- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Всеки според джоба колега
голфа е добър на външен вид! Ако си наблизо поогледай го и си ти 

- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
narf написа:Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.
Искаш да го раздаваш рейсър няма лошо
Наистина тоз мотор довежда до схващане на врата
Като гледам лоста педалите волана колата не е на много километри... Вижда се само една забалежка , че тапета на шофьорската врата е отлепен... и ме съмнява и задния пепелник ,че може да е счупен Леле като се загледах още малко за забележки видях ,че скоростния лост е крив
хахаха
Последна промяна от KadROo на Пон 05 сеп 2011 18:24, променено общо 1 път.
KadROo написа:narf написа:Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.
Искаш да го раздаваш рейсър няма лошоНаистина тоз мотор довежда до схващане на врата
![]()
Като гледам лоста педалите волана колата не е на много километри... Вижда се само една забалежка , че тапета на шофьорската врата е отлепен... и ме съмнява и задния пепелник ,че може да е счупен
Абе рейсър е твърдо казано, но в сравнение със сегашната ми кола, то голфът се равнява на самолет.
Първо очаквах да събера някои коментари относно автъкъщата, но явно никой не ги е чувал и смятам скоро време да пропътувам Бургас-София.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И радиото е оскубано с отвертка
Виж сега...кола на изгодна цена от драгичевска автокъща се купува с едно,две или три наум. Перничани да кажат прав ли съм
Поне преди да дадеш парите требе да провериш по номер на рамата дали някой някъде не я издирва за нещо...
П.С.
автокъщата се намира на главния път София-Перник между разклона за Рударци и този за митичния "Мошино" и както му викат там "Квартало",малко трябва да подминеш София
Виж сега...кола на изгодна цена от драгичевска автокъща се купува с едно,две или три наум. Перничани да кажат прав ли съм
Поне преди да дадеш парите требе да провериш по номер на рамата дали някой някъде не я издирва за нещо...П.С.
автокъщата се намира на главния път София-Перник между разклона за Рударци и този за митичния "Мошино" и както му викат там "Квартало",малко трябва да подминеш София
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
KadROo написа:narf написа:Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.
Като гледам лоста педалите волана колата не е на много километри... Вижда се само една забалежка , че тапета на шофьорската врата е отлепен... и ме съмнява и задния пепелник ,че може да е счупен![]()
Леле като се загледах още малко за забележки видях ,че скоростния лост е кривхахаха
Воланът на снимка и в действителност е коренно различен, относно педалите, да не са много изтъркани, но пък в Перник морги бол избощо може да не са от тая кола, а махагоновия скоростен лост на мк4 ГТИ, за да го изтъркаш ще ти трябва пила
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”