Мнение за Автокъща и автомобил
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Re: Мнение за Автокъща и автомобил
Приятел си взе Golf mk4 GTI за 5100 лв., от автокъща. Колата беше почти без забележки, върви без проблем и никакви сериозни ремонти не са правени все още, така че и според мен цената си е напълно нормална.
От темата до тук съм съгласен с крайния извод
но може да падне и още.
Weezy написа:.... така че и според мен цената си е напълно нормална.
но може да падне и още.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KadROo написа:joker написа:Колеги защо пропускате факта,че колата е от автокъща!Ако се калкулира печалбата на автоджамбазина какво остава за собственика????И за колко я е купил????
офф защо се обаждаш неподготвен ??? Може колата да е на бартер и да му е дошла евтина...Много са нервя на купувачи , които казват защо е така евтина... Моя отговор винаги е ако искаш дай още 1000 лева
![]()
![]()
И наистина този двигател е най - непродаваемия... Колкото и да го тачите... Като видят клиентите 1,8 бенз турбо бягат
![]()
Между другото сега погледнах автосалона е в София колата е пернишка на 99 % е на бартер. Другия 1 % е колегата да е набарал голфа за без пари от закъсал перничанинИ ако го питаш ще разбереш ,че голфа му е на пълномощно
Е много ли клиенти почват пазарлъка за кола с "защо е така евтина...".

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мноу ма кефите как ги разтегнахте за няква кола изоставена в някаква автокъща за продажба ...
Мноу ма кефите как преценката по телевизора все още е жива у някои потребители на този форум ...
Я някой да ми каже след няколко години какво бъдеще ме чака ако обичате

Мноу ма кефите как преценката по телевизора все още е жива у някои потребители на този форум ...
Я някой да ми каже след няколко години какво бъдеще ме чака ако обичате

Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.
- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Всеки според джоба колега
голфа е добър на външен вид! Ако си наблизо поогледай го и си ти 

- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
narf написа:Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.
Искаш да го раздаваш рейсър няма лошо

Леле като се загледах още малко за забележки видях ,че скоростния лост е крив

Последна промяна от KadROo на Пон 05 сеп 2011 18:24, променено общо 1 път.
KadROo написа:narf написа:Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.
Искаш да го раздаваш рейсър няма лошоНаистина тоз мотор довежда до схващане на врата
![]()
Като гледам лоста педалите волана колата не е на много километри... Вижда се само една забалежка , че тапета на шофьорската врата е отлепен... и ме съмнява и задния пепелник ,че може да е счупен
Абе рейсър е твърдо казано, но в сравнение със сегашната ми кола, то голфът се равнява на самолет.

Първо очаквах да събера някои коментари относно автъкъщата, но явно никой не ги е чувал и смятам скоро време да пропътувам Бургас-София.

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И радиото е оскубано с отвертка
Виж сега...кола на изгодна цена от драгичевска автокъща се купува с едно,две или три наум. Перничани да кажат прав ли съм
Поне преди да дадеш парите требе да провериш по номер на рамата дали някой някъде не я издирва за нещо...
П.С.
автокъщата се намира на главния път София-Перник между разклона за Рударци и този за митичния "Мошино" и както му викат там "Квартало",малко трябва да подминеш София

П.С.
автокъщата се намира на главния път София-Перник между разклона за Рударци и този за митичния "Мошино" и както му викат там "Квартало",малко трябва да подминеш София

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
KadROo написа:narf написа:Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.
Като гледам лоста педалите волана колата не е на много километри... Вижда се само една забалежка , че тапета на шофьорската врата е отлепен... и ме съмнява и задния пепелник ,че може да е счупен![]()
Леле като се загледах още малко за забележки видях ,че скоростния лост е кривхахаха
Воланът на снимка и в действителност е коренно различен, относно педалите, да не са много изтъркани, но пък в Перник морги бол избощо може да не са от тая кола, а махагоновия скоростен лост на мк4 ГТИ, за да го изтъркаш ще ти трябва пила

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”