Мнение за Автокъща и автомобил

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Re: Мнение за Автокъща и автомобил

Мнениеот Weezy » Нед 04 сеп 2011 15:25

Приятел си взе Golf mk4 GTI за 5100 лв., от автокъща. Колата беше почти без забележки, върви без проблем и никакви сериозни ремонти не са правени все още, така че и според мен цената си е напълно нормална.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 04 сеп 2011 18:36

От темата до тук съм съгласен с крайния извод
Weezy написа:.... така че и според мен цената си е напълно нормална.

но може да падне и още.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 04 сеп 2011 20:20

KadROo написа:
joker написа:Колеги защо пропускате факта,че колата е от автокъща!Ако се калкулира печалбата на автоджамбазина какво остава за собственика????И за колко я е купил????

офф защо се обаждаш неподготвен ??? Може колата да е на бартер и да му е дошла евтина... :mrgreen: Много са нервя на купувачи , които казват защо е така евтина... Моя отговор винаги е ако искаш дай още 1000 лева :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И наистина този двигател е най - непродаваемия... Колкото и да го тачите... Като видят клиентите 1,8 бенз турбо бягат :drunk

Между другото сега погледнах автосалона е в София колата е пернишка на 99 % е на бартер. Другия 1 % е колегата да е набарал голфа за без пари от закъсал перничанин :mrgreen: И ако го питаш ще разбереш ,че голфа му е на пълномощно ;)

Е много ли клиенти почват пазарлъка за кола с "защо е така евтина...". :wink: Автосалона е в село Драгичево,логично е колите да бъдат с пернишка регистрация,а щом изобщо е с регистрация най-вероятно е оставена от собственика на гараж там за продаване,това е вид хоби в тази част на страната :idea: BTW,не бих си купил кола от Драгичево,имам прекалено много приятели в района mhihi

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Нед 04 сеп 2011 20:36

Мноу ма кефите как ги разтегнахте за няква кола изоставена в някаква автокъща за продажба ...
Мноу ма кефите как преценката по телевизора все още е жива у някои потребители на този форум ...

Я някой да ми каже след няколко години какво бъдеще ме чака ако обичате :bishop :bishop :bishop :bishop :bishop

narf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот narf » Пон 05 сеп 2011 17:53

Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.

Потребителски аватар
radko86
Автомобил: Golf IV
Двигател: AKL ARL

Мнениеот radko86 » Пон 05 сеп 2011 18:11

Всеки според джоба колега :) голфа е добър на външен вид! Ако си наблизо поогледай го и си ти :да:

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пон 05 сеп 2011 18:14

narf написа:Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.

Искаш да го раздаваш рейсър няма лошо :Mr Green Fun Наистина тоз мотор довежда до схващане на врата :beer :Mr Green Fun Като гледам лоста педалите волана колата не е на много километри... Вижда се само една забалежка , че тапета на шофьорската врата е отлепен... и ме съмнява и задния пепелник ,че може да е счупен :D

Леле като се загледах още малко за забележки видях ,че скоростния лост е крив :Mr Green Fun хахаха

Последна промяна от KadROo на Пон 05 сеп 2011 18:24, променено общо 1 път.

narf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот narf » Пон 05 сеп 2011 18:23

KadROo написа:
narf написа:Колата ще и правя не повече от 10-12 000 км годишно, така че разходът не е от голямо значение, предпочитам да си правя кефа докато карам.

Искаш да го раздаваш рейсър няма лошо :Mr Green Fun Наистина тоз мотор довежда до схващане на врата :beer :Mr Green Fun Като гледам лоста педалите волана колата не е на много километри... Вижда се само една забалежка , че тапета на шофьорската врата е отлепен... и ме съмнява и задния пепелник ,че може да е счупен :D

Абе рейсър е твърдо казано, но в сравнение със сегашната ми кола, то голфът се равнява на самолет. :)

Първо очаквах да събера някои коментари относно автъкъщата, но явно никой не ги е чувал и смятам скоро време да пропътувам Бургас-София. :)

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пон 05 сеп 2011 18:25

И радиото е оскубано с отвертка :Mr Green Fun Виж сега...кола на изгодна цена от драгичевска автокъща се купува с едно,две или три наум. Перничани да кажат прав ли съм mhihi Поне преди да дадеш парите требе да провериш по номер на рамата дали някой някъде не я издирва за нещо...
П.С.
автокъщата се намира на главния път София-Перник между разклона за Рударци и този за митичния "Мошино" и както му викат там "Квартало",малко трябва да подминеш София :wink:

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Съб 10 сеп 2011 11:59

KadROo написа:

Като гледам лоста педалите волана колата не е на много километри... Вижда се само една забалежка , че тапета на шофьорската врата е отлепен... и ме съмнява и задния пепелник ,че може да е счупен :D

Леле като се загледах още малко за забележки видях ,че скоростния лост е крив :Mr Green Fun хахаха

Воланът на снимка и в действителност е коренно различен, относно педалите, да не са много изтъркани, но пък в Перник морги бол избощо може да не са от тая кола, а махагоновия скоростен лост на мк4 ГТИ, за да го изтъркаш ще ти трябва пила :wink:

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”