Би ли обяснил какво искаш да кажеш с тези "гениални" изречения? Пак ли ще започваме да обясняваме как поставянето на колани е лично решение и колко са вредни понякога?nosex написа:Струва ми се, че с колани и бащата и детето нямаха да имат такъв изключителен късмет.
А точно обратното![]()
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
bnick
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
nosex написа:Струва ми се, че с колани и бащата и детето нямаха да имат такъв изключителен късмет.
А точно обратното![]()
Бащата е направо щастливец!!! Да пази Господ
Какъв късмет, при излитането да си паднеш на главата ли? Може да имат много сериозни травми, без да личи в клипа
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Мой приятел умря от това че е бил с колан при челен удар а др. 3ма пасажера само с тежки охлузвания от асвалта но ЖИВИ !!! Не казвам че колан не трябва , напротив - трябва ама в тоя случай явно не е трябвало
.
-
bnick
Сашо Белята написа:Мой приятел умря от това че е бил с колан при челен удар а др. 3ма пасажера само с тежки охлузвания от асвалта но ЖИВИ !!! Не казвам че колан не трябва , напротив - трябва ама в тоя случай явно не е трябвало.
Случайно да е бил зад волана? Там и липсата на колан няма да ти помогне да излетиш през стъклото, просто ще счупиш волана и гръдния си кош
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
bnick написа:nosex написа:Струва ми се, че с колани и бащата и детето нямаха да имат такъв изключителен късмет.
А точно обратното![]()
Бащата е направо щастливец!!! Да пази Господ
Какъв късмет, при излитането да си паднеш на главата ли? Може да имат много сериозни травми, без да личи в клипа
а детето се размина със задна лява гума, нали ?
-
bnick
Ludia написа:а детето се размина със задна лява гума, нали ?щото 30 пъти го гледах но не съм сигурен
Като ли че се размина, имат и късмет, че този с буса намаляваше далеч преди катастрофата
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:...
Батенце, не ми се влиза в спорове.
За конкретния случай: И си прав, и не си. И аз съм прав, и не съм - ок?!?

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
bnick написа:milmar написа: Не че не вярвам , нямам основание , но не познавам разумен човек , който да не е пробвал колата си като скорост и динамика . Ако не познаваш възможностите на колата си как ще изпреварваш въобще ?
Не се смятам за неразумен, затова че не съм напълнил километража за да видя дали може. ....
Спокойно , говорех за "по-'алтавите" коли като моята
- там всичко е ясно Освен това почти всички , ако се напънат ще разбират за какво говоря , хайде по живо , по здраво .
Брей , темата живна
.- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Нека преименуваме темата, за кой какво клипче на идиоти е изровил от нета ?
Докладвах един, но явно не съм прав.
Темата не беше ли за идиотите по нашите пътища ?
Докладвах един, но явно не съм прав.
Темата не беше ли за идиотите по нашите пътища ?
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
К'во значение къде са , аз показвам ситуации. На последак само четем легенди и митове тука. Малко мултимедия не вреди.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.manager.bg/news/nad-2000-tez ... ez-lyatoto Едно неприятно четиво
Днес за пореден път се убедих колко големи идиоти са таксиметровите шофьори..Действието се развива на пешеходната пътека пред супермаркет BBB в жк. Дианабад.Та едно Ауди спря на пътеката, за да изчака една майка с малко дете на около 4 години да пресекат улицата.В момента, в който майката и детето бяха стигнали по средата на улицата, един нещастник с Окей такси, при това с клиент, реши да изпреварва на пешеходната пътека спрялото Ауди, като се движеше с не по-малко от 60-70 км !!!!!!!!!! За да избегне удара в жената и детето, същият нещастник, мина изцяло в насрещното, където за негов късмет нямаше коли...Искам да подчератя, че даже не направи усилия да намали...
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Bobi85 написа: реши да изпреварва на пешеходната пътека ...
Класика за мачкане на пешеходци, 80% шанс. http://news.expert.bg/n359567 аз съм за.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Искам да поздравя майката на мазният черен субект от Пловдив(PВ регистрация,Форд Транзит бял от старите).Случката се развива от Казанлък->Стара Загора.Преди самата Стара Загора има мост със S образен завой(минаваш под моста отгоре са линии на БДЖ).Преди самият завой има ограничение от 60 и доста често пазят там.Карам си 100-120 и намалям за 60то там.Този с буса кара кара зад мене,видя че няма полицай,покара пак и на 30-40метра преди завоя поиска да ме изпревари(за протокола,там има знак 60,забранено изпреварването и 10-15метра прези самият завой посредата има табели указващи опасен завой и как да се придържаш плътно в дясно).Без мигач видях как се отдръпна(от огледалото за задно виждане(средното)) и искаше да ме избута в мантинелата само и само да се навре между мене и знаците.Пуснах левия мигач и го свих.Като резултат му изсвириха гумите и се размина на косъм с първата табела.Аман от "състезатели".Имаше поне 200метра да ме изпревари ,макар че е забранено,но майната реши в последният момент!