Искам да поздравя майката на мазният черен субект от Пловдив(PВ регистрация,Форд Транзит бял от старите).Случката се развива от Казанлък->Стара Загора.Преди самата Стара Загора има мост със S образен завой(минаваш под моста отгоре са линии на БДЖ).Преди самият завой има ограничение от 60 и доста често пазят там.Карам си 100-120 и намалям за 60то там.Този с буса кара кара зад мене,видя че няма полицай,покара пак и на 30-40метра преди завоя поиска да ме изпревари(за протокола,там има знак 60,забранено изпреварването и 10-15метра прези самият завой посредата има табели указващи опасен завой и как да се придържаш плътно в дясно).Без мигач видях как се отдръпна(от огледалото за задно виждане(средното)) и искаше да ме избута в мантинелата само и само да се навре между мене и знаците.Пуснах левия мигач и го свих.Като резултат му изсвириха гумите и се размина на косъм с първата табела.Аман от "състезатели".Имаше поне 200метра да ме изпревари ,макар че е забранено,но майната реши в последният момент!