! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот myrshavija » Чет 08 сеп 2011 17:34

nosex написа:Струва ми се, че с колани и бащата и детето нямаха да имат такъв изключителен късмет. :roll:
А точно обратното :|
Би ли обяснил какво искаш да кажеш с тези "гениални" изречения? Пак ли ще започваме да обясняваме как поставянето на колани е лично решение и колко са вредни понякога? :не:

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Чет 08 сеп 2011 17:41

nosex написа:Струва ми се, че с колани и бащата и детето нямаха да имат такъв изключителен късмет. :roll:
Бащата е направо щастливец!!! Да пази Господ :bishop

Какъв късмет, при излитането да си паднеш на главата ли? Може да имат много сериозни травми, без да личи в клипа

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 08 сеп 2011 17:57

Мой приятел умря от това че е бил с колан при челен удар а др. 3ма пасажера само с тежки охлузвания от асвалта но ЖИВИ !!! Не казвам че колан не трябва , напротив - трябва ама в тоя случай явно не е трябвало :roll: .

bnick

Мнениеот bnick » Чет 08 сеп 2011 19:45

Сашо Белята написа:Мой приятел умря от това че е бил с колан при челен удар а др. 3ма пасажера само с тежки охлузвания от асвалта но ЖИВИ !!! Не казвам че колан не трябва , напротив - трябва ама в тоя случай явно не е трябвало :roll: .

Случайно да е бил зад волана? Там и липсата на колан няма да ти помогне да излетиш през стъклото, просто ще счупиш волана и гръдния си кош

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 08 сеп 2011 19:46

bnick написа:
Бащата е направо щастливец!!! Да пази Господ :bishop

Какъв късмет, при излитането да си паднеш на главата ли? Може да имат много сериозни травми, без да личи в клипа

а детето се размина със задна лява гума, нали ? :shock щото 30 пъти го гледах но не съм сигурен :?

bnick

Мнениеот bnick » Чет 08 сеп 2011 19:59

Ludia написа:а детето се размина със задна лява гума, нали ? :shock щото 30 пъти го гледах но не съм сигурен :?

Като ли че се размина, имат и късмет, че този с буса намаляваше далеч преди катастрофата

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Чет 08 сеп 2011 20:30

myrshavija написа:...

Батенце, не ми се влиза в спорове. :beer
За конкретния случай: И си прав, и не си. И аз съм прав, и не съм - ок?!? eusa

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 09 сеп 2011 0:00

bnick написа:
milmar написа: Не че не вярвам , нямам основание , но не познавам разумен човек , който да не е пробвал колата си като скорост и динамика . Ако не познаваш възможностите на колата си как ще изпреварваш въобще ?

Не се смятам за неразумен, затова че не съм напълнил километража за да видя дали може :screwy . ....

Спокойно , говорех за "по-'алтавите" коли като моята :D , не говоря за бИгачките :kissy: - там всичко е ясно :) .
Освен това почти всички , ако се напънат ще разбират за какво говоря , хайде по живо , по здраво .

Брей , темата живна mhihi .

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пет 09 сеп 2011 0:19

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 09 сеп 2011 0:38

Нека преименуваме темата, за кой какво клипче на идиоти е изровил от нета ?
Докладвах един, но явно не съм прав.
Темата не беше ли за идиотите по нашите пътища ?

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пет 09 сеп 2011 0:53

К'во значение къде са , аз показвам ситуации. На последак само четем легенди и митове тука. Малко мултимедия не вреди.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 09 сеп 2011 0:57

http://www.manager.bg/news/nad-2000-tez ... ez-lyatoto Едно неприятно четиво

Bobi85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobi85 » Пет 09 сеп 2011 1:44

Днес за пореден път се убедих колко големи идиоти са таксиметровите шофьори..Действието се развива на пешеходната пътека пред супермаркет BBB в жк. Дианабад.Та едно Ауди спря на пътеката, за да изчака една майка с малко дете на около 4 години да пресекат улицата.В момента, в който майката и детето бяха стигнали по средата на улицата, един нещастник с Окей такси, при това с клиент, реши да изпреварва на пешеходната пътека спрялото Ауди, като се движеше с не по-малко от 60-70 км !!!!!!!!!! За да избегне удара в жената и детето, същият нещастник, мина изцяло в насрещното, където за негов късмет нямаше коли...Искам да подчератя, че даже не направи усилия да намали...

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 09 сеп 2011 8:54

Bobi85 написа: реши да изпреварва на пешеходната пътека ...

Класика за мачкане на пешеходци, 80% шанс. http://news.expert.bg/n359567 аз съм за.

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пет 09 сеп 2011 16:18

Искам да поздравя майката на мазният черен субект от Пловдив(PВ регистрация,Форд Транзит бял от старите).Случката се развива от Казанлък->Стара Загора.Преди самата Стара Загора има мост със S образен завой(минаваш под моста отгоре са линии на БДЖ).Преди самият завой има ограничение от 60 и доста често пазят там.Карам си 100-120 и намалям за 60то там.Този с буса кара кара зад мене,видя че няма полицай,покара пак и на 30-40метра преди завоя поиска да ме изпревари(за протокола,там има знак 60,забранено изпреварването и 10-15метра прези самият завой посредата има табели указващи опасен завой и как да се придържаш плътно в дясно).Без мигач видях как се отдръпна(от огледалото за задно виждане(средното)) и искаше да ме избута в мантинелата само и само да се навре между мене и знаците.Пуснах левия мигач и го свих.Като резултат му изсвириха гумите и се размина на косъм с първата табела.Аман от "състезатели".Имаше поне 200метра да ме изпревари ,макар че е забранено,но майната реши в последният момент! scare

Върни се в “Пътеводител”