Нещо не ми е ясна материята,купих един аудио диск(от морето-IMAYRA-едни индианци
Въпрос за CD Changer и аудио формати.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Въпрос за CD Changer и аудио формати.
Става въпрос за оригиналния чейнджър,който се управлява от MFD навигацията-как да записвам с Неро MP3-ойки,които да се възпроизвеждат от чейнджъра,да ги конвертирам ли предварително във формат .wma или направо да ги записвам като audio disc.
Нещо не ми е ясна материята,купих един аудио диск(от морето-IMAYRA-едни индианци
),който не иска да свири,а в същото време чейнджъра е пълен с дискове от предишния собственик,които се възпроизвеждат без проблем...
ах хубаво си беше със сиди-то за 100 лв.,пишеш 150 MP3-ойки които се въпроизвеждат без проблем.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Въпрос за CD Changer и аудио формати.
Махай го това и си сложи един свестен changer
За радост тая работа при мен е свършил предния собственик 
Междудругото има Hi-Fi раздел във форума...!
Междудругото има Hi-Fi раздел във форума...!
Последна промяна от Haralampi на Чет 15 сеп 2011 18:37, променено общо 1 път.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Като отвориш Неро, даваш правене на Аудио диск и пъхаш мп3-ките вътре. Самото Неро си ги конвертира на аудио формат подходящ за чейнджъра. И само гледай да е поставена отметката за финализиране на диск, иначе няма да го прочете 

- FELIPE
Вярно,че си има специален раздел
извинявам се,ако е възможно някой модератор да премести темата...а иначе така и така е станала приказка
да питам-как се премахва функцията да се усилва музиката успоредно с увеличаването на скоростта на движение,че нещо ме дразни.
П.П.Мерси Митаче!
П.П.Мерси Митаче!
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Принципно е с кабел отзад на буксата, но трябва да се поиграе с менютата - трябва да го има някъде 

- GOLFRevolution
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:Вярно,че си има специален разделизвинявам се,ако е възможно някой модератор да премести темата...а иначе така и така е станала приказка
да питам-как се премахва функцията да се усилва музиката успоредно с увеличаването на скоростта на движение,че нещо ме дразни.
П.П.Мерси Митаче!
От аудио настройките на навигацията има функция "GALA" от там го намали до края и проблема ти е решен !

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Haralampi написа:Махай го това и си сложи един свестен changerЗа радост тая работа при мен е свършил предния собственик
Мнооо хубава раота е свършил - заменил е коня с магаре
,че и се кефиш 
- Haralampi
Rabbit_TDI написа:Haralampi написа:Махай го това и си сложи един свестен changerЗа радост тая работа при мен е свършил предния собственик
Мнооо хубава раота е свършил - заменил е коня с магаре,че и се кефиш
Интересно ти от къде знаеш какво с какво е заменено
Ама както винаги важното е да се обадиш
Имам причина да се кефя, повярвай ми
Ама какво обяснявам на човек, за който 68 коне дизел без турбо вървели по-добре от 105 коня бензин
- FELIPE
Какво име само за тази опция-GALA,никога нямаше да се сетя,мерси GOLFRevolution...иначе стандартния чейнджър как да привлича вниманието на циганетата,като примерно на мен, ако не ми бяха казали мястото му нямаше никога да разбера,че имам чейнджър
,иначе е кофти ,да,6 диска а и без MP3
.
Последна промяна от FELIPE на Съб 17 сеп 2011 21:55, променено общо 1 път.
- Haralampi
FELIPE написа:Какво име само за опция-GALA,никога нямаше да се сетя,мерси GOLFRevolution...иначе стандартния чейнджър как да привлича вниманието на циганетата,като примерно на мен, ако не ми бяха казали мястото му нямаше никога да разбера,че имам чейнджър,иначе е кофти ,да,6 диска а и без MP3
.
Именно... 6 както и да е, ама без MP3 си е направо безсмислено! Ти на един диск с MP3 събираш много повече, от колкото на 6 диска Audio
А сам изчисли колко часа музика са 12 диска с MP3 .... Аз на практика го пипам веднъж-два пъти в годината да добавя по-нова музика... нито вадя, нито слагам
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ако толкова ти трябват МП3 има къде къде по елегантни решения(любимия ми е кабел на предусилвателя http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=259015) да замениш качествения оригинален чейнджър с някъв боклук от Технополис и за целта да се самонакажеш с 200-500 лева.Felipe ако все пак толкова милееш за МП3 съм готов да ти взема една ЦД _чейнджър чисто нова бартер за твоето заводско аудио
Проблема на МП3 диска(имал съм дооста отдавна и вече нямам никво желание) че първо се чудиш от къде да намериш 150 хубави песни,после записваш и после кат го пъхнеш познай как навигираш между 150 песни
Проблема на МП3 диска(имал съм дооста отдавна и вече нямам никво желание) че първо се чудиш от къде да намериш 150 хубави песни,после записваш и после кат го пъхнеш познай как навигираш между 150 песни

- FELIPE
- Haralampi
Ей ама ти си бил пълен с изненадиRabbit_TDI написа:Ако толкова ти трябват МП3 има къде къде по елегантни решения(любимия ми е кабел на предусилвателя http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=259015) да замениш качествения оригинален чейнджър с някъв боклук от Технополис и за целта да се самонакажеш с 200-500 лева.
Защо реши, че трябва да е "боклук от Технополис" ... ти си знаеш.
Проблема на МП3 диска(имал съм дооста отдавна и вече нямам никво желание) че първо се чудиш от къде да намериш 150 хубави песни
Сигурно знаеш, че можеш да запишеш MP3 диск и с 15 песни, ако само толкова са ти хубавите, вместо да "се чудиш от къде да намериш 150 хубави песни"
после записваш и после кат го пъхнеш познай как навигираш между 150 песни
Еййй а да си чувал за папки? касетофоните пригодени за ползване с MP3 винаги имат функцията за навигация между папки!!
А аз да ти кажа карах веднъж едно Ауди с 300 коня - ужас работа - първо се чудиш де да ги денеш тия коне и къде да ги пуснеш да бягат... после натискаш и познай как навигираш с такова нещо
Фабричния changer е съвсем базов и доста остарял като функционалност! Преди времето на MP3 - супер, ама от колко години вече има MP3-ки? Освен това в една от служебните коли с такъв не чете RW дискове (не знам дали всички са така или този е дефектен), което прави цялата история още по-инфантилна

FELIPE написа:да питам пак-има ли начин чейнджъра да вади на екрана на навигацията името на диска и името на песента,а не CD 4,Track 5 примерно.
Не. За съжаление и моята не вади името на песента... само CD10 Track 116.
- filipoff92
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi .. не е дефектен твоя ...
просто всички са така ... и моя Changer не чете MP3 и RW ... но по принцип съм на мнение, че с MP3 е доста по-удобно! Иначе при мен .. постоянно вадя дискове за да слагам нови .. но каквото е това е ... нема бизнес, нема пари .. за нов Changer
...
- Haralampi
filipoff92 написа:Haralampi .. не е дефектен твоя ...просто всички са така ... и моя Changer не чете MP3 и RW ... но по принцип съм на мнение, че с MP3 е доста по-удобно! Иначе при мен .. постоянно вадя дискове за да слагам нови .. но каквото е това е ... нема бизнес, нема пари .. за нов Changer
...
A aз не се оплаквал... предния собственик е помислил за JVC
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”