Нещо не ми е ясна материята,купих един аудио диск(от морето-IMAYRA-едни индианци

FELIPE написа:Вярно,че си има специален разделизвинявам се,ако е възможно някой модератор да премести темата...а иначе така и така е станала приказка
да питам-как се премахва функцията да се усилва музиката успоредно с увеличаването на скоростта на движение,че нещо ме дразни.
П.П.Мерси Митаче!
Haralampi написа:Махай го това и си сложи един свестен changerЗа радост тая работа при мен е свършил предния собственик
Rabbit_TDI написа:Haralampi написа:Махай го това и си сложи един свестен changerЗа радост тая работа при мен е свършил предния собственик
Мнооо хубава раота е свършил - заменил е коня с магаре,че и се кефиш
FELIPE написа:Какво име само за опция-GALA,никога нямаше да се сетя,мерси GOLFRevolution...иначе стандартния чейнджър как да привлича вниманието на циганетата,като примерно на мен, ако не ми бяха казали мястото му нямаше никога да разбера,че имам чейнджър,иначе е кофти ,да,6 диска а и без MP3
.
Rabbit_TDI написа:Ако толкова ти трябват МП3 има къде къде по елегантни решения(любимия ми е кабел на предусилвателя http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=259015) да замениш качествения оригинален чейнджър с някъв боклук от Технополис и за целта да се самонакажеш с 200-500 лева.
Проблема на МП3 диска(имал съм дооста отдавна и вече нямам никво желание) че първо се чудиш от къде да намериш 150 хубави песни
после записваш и после кат го пъхнеш познай как навигираш между 150 песни
FELIPE написа:да питам пак-има ли начин чейнджъра да вади на екрана на навигацията името на диска и името на песента,а не CD 4,Track 5 примерно.
filipoff92 написа:Haralampi .. не е дефектен твоя ...просто всички са така ... и моя Changer не чете MP3 и RW ... но по принцип съм на мнение, че с MP3 е доста по-удобно! Иначе при мен .. постоянно вадя дискове за да слагам нови .. но каквото е това е ... нема бизнес, нема пари .. за нов Changer
...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта