твърдо не греши колегата..
Аз също спорих дооооста...
даже охраната заинтересована дойде да гледа...
При все че "двореца" определено не смятам, че заслужава каквито и да е 5 лв.. но това е друга бира...
КАто цяло очарован от градината.. и разочарован от всичко друго.
БАЛЧИК...голямо разочарование! Не ходете там!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
хмм и аз се карах с тях и го сравних със Царевецwili98 написа:твърдо не греши колегата..
Аз също спорих дооооста...
даже охраната заинтересована дойде да гледа...
При все че "двореца" определено не смятам, че заслужава каквито и да е 5 лв.. но това е друга бира...
КАто цяло очарован от градината.. и разочарован от всичко друго.

- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: БАЛЧИК...голямо разочарование! Не ходете там!
versace написа: Съветвам Ви и Вас да не ходите.
С 2 ръце подкрепям!!!
Имах някакви угризения, макар и съвсем малки, че отказах да платя 20 кинта за да влезем с жена ми вътре!!
ВЕЧЕ ГИ НЯМААААМ!!!
versace написа: Двореца превърнат в пазар...влизаш и на всякъде на първия етаж се продаваше всякаква кич и т.н. Абе грозна работа.
Тия хора са пълни психопати!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
аз затова на места, заведения, магазини, хотели, хора и т.н , които си позволят да се подебат с мен по един или друг начин никога не стъпвам повече и се постаравам колкото може повече хора да научат за това
за мен примерно Бг черноморието е в бан листа по ред причини свързани с отношение/качество и ценообразуване
Мисля , че това е правилния начин некоректните , измамниците и печалбарите за 1 ден и т.н измет да изчезнат по най-бързия начин от пазара
за мен примерно Бг черноморието е в бан листа по ред причини свързани с отношение/качество и ценообразуване
Мисля , че това е правилния начин некоректните , измамниците и печалбарите за 1 ден и т.н измет да изчезнат по най-бързия начин от пазара
- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много верно!
Аз също имах такова неприятно изживяване на 15 август. Само че директно ни поискаха по 10 лв на човек за да влезем и не може на едното да влезеш-плащаш и за 2-те -двореца и градината. Специално се бях вдигнал от Златните да ида до Балчик за тая градина!!!! Казах им чао и докато си дръпнем по една снимка на входа на градината в горната част, влязоха поне 3-4 български семейства които направиха кръгом като чуха цените... Вкязоха само 4 румънци ... та тия тъпаци спечелиха 40 кина от 4 мамалигара а изтърваха поне 100 от българите!!! Да ги бяха пуснали по 5 лв...ама както е лафа на комшиите:
"Убава работа ама бугарска..."
Аз също имах такова неприятно изживяване на 15 август. Само че директно ни поискаха по 10 лв на човек за да влезем и не може на едното да влезеш-плащаш и за 2-те -двореца и градината. Специално се бях вдигнал от Златните да ида до Балчик за тая градина!!!! Казах им чао и докато си дръпнем по една снимка на входа на градината в горната част, влязоха поне 3-4 български семейства които направиха кръгом като чуха цените... Вкязоха само 4 румънци ... та тия тъпаци спечелиха 40 кина от 4 мамалигара а изтърваха поне 100 от българите!!! Да ги бяха пуснали по 5 лв...ама както е лафа на комшиите:
"Убава работа ама бугарска..."

аз бях там в края на юни. на мен направо си ми казаха 10 лв на човек.! Направи ми впечатление, че очакваха точно моя отговор. (изсмях им се и им казах че ще кесят там цяло лято и я искарат 100 лв , я не. явно много други преди мен са реагирали така).
Иначе Балчик е гола вода като град. Пршен, мръсен , нагъчкан от големи строежи...
Аз бях отседнал в Каварна и всеки следобед ходех до Албена. Когато решах да влезна в Балчик винаги трудно нацелвах отбивката. е една нощ се натресих в циганската им махала
Иначе Балчик е гола вода като град. Пршен, мръсен , нагъчкан от големи строежи...
Аз бях отседнал в Каварна и всеки следобед ходех до Албена. Когато решах да влезна в Балчик винаги трудно нацелвах отбивката. е една нощ се натресих в циганската им махала
One написа:за мен примерно Бг черноморието е в бан листа по ред причини свързани с отношение/качество и ценообразуване

Върни се в “ОФФ-Топик - други”