БАЛЧИК...голямо разочарование! Не ходете там!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 07 сеп 2006 10:53

твърдо не греши колегата..
Аз също спорих дооооста...
даже охраната заинтересована дойде да гледа...
При все че "двореца" определено не смятам, че заслужава каквито и да е 5 лв.. но това е друга бира...
КАто цяло очарован от градината.. и разочарован от всичко друго.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 07 сеп 2006 11:10

wili98 написа:твърдо не греши колегата..
Аз също спорих дооооста...
даже охраната заинтересована дойде да гледа...
При все че "двореца" определено не смятам, че заслужава каквито и да е 5 лв.. но това е друга бира...
КАто цяло очарован от градината.. и разочарован от всичко друго.
хмм и аз се карах с тях и го сравних със Царевец :D теглих им една и казах че лъжат защото 5 кинта беше за чужденци. не съм за 10лв но защо да ме правят на балък :wink:

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: БАЛЧИК...голямо разочарование! Не ходете там!

Мнениеот poGo » Чет 07 сеп 2006 11:18

versace написа: Съветвам Ви и Вас да не ходите.

С 2 ръце подкрепям!!!
Имах някакви угризения, макар и съвсем малки, че отказах да платя 20 кинта за да влезем с жена ми вътре!!
ВЕЧЕ ГИ НЯМААААМ!!!

versace написа: Двореца превърнат в пазар...влизаш и на всякъде на първия етаж се продаваше всякаква кич и т.н. Абе грозна работа.

Тия хора са пълни психопати!!!

Потребителски аватар
titon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titon » Чет 07 сеп 2006 13:26

нали отпаднаха разликите в таксите за чужденци и българи по туристическите обекти... така че сега плащаме като за чужденци в родна България :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 07 сеп 2006 13:51

titon написа:нали отпаднаха разликите в таксите за чужденци и българи по туристическите обекти... така че сега плащаме като за чужденци в родна България :)

Да

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 07 сеп 2006 13:53

Pichaga написа:
titon написа:нали отпаднаха разликите в таксите за чужденци и българи по туристическите обекти... така че сега плащаме като за чужденци в родна България :)

Да
ама там не :wink:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 07 сеп 2006 14:04

аз затова на места, заведения, магазини, хотели, хора и т.н , които си позволят да се подебат с мен по един или друг начин никога не стъпвам повече и се постаравам колкото може повече хора да научат за това
за мен примерно Бг черноморието е в бан листа по ред причини свързани с отношение/качество и ценообразуване
Мисля , че това е правилния начин некоректните , измамниците и печалбарите за 1 ден и т.н измет да изчезнат по най-бързия начин от пазара

Потребителски аватар
Dobermansp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dobermansp » Чет 07 сеп 2006 15:59

Много верно!
Аз също имах такова неприятно изживяване на 15 август. Само че директно ни поискаха по 10 лв на човек за да влезем и не може на едното да влезеш-плащаш и за 2-те -двореца и градината. Специално се бях вдигнал от Златните да ида до Балчик за тая градина!!!! Казах им чао и докато си дръпнем по една снимка на входа на градината в горната част, влязоха поне 3-4 български семейства които направиха кръгом като чуха цените... Вкязоха само 4 румънци ... та тия тъпаци спечелиха 40 кина от 4 мамалигара а изтърваха поне 100 от българите!!! Да ги бяха пуснали по 5 лв...ама както е лафа на комшиите:
"Убава работа ама бугарска..." :(

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Чет 07 сеп 2006 17:04

Радвам се, че всички колеги са съгласни с мен!

Тъжно ми е за хубавото място!

Срам ме е от начина как две държавни институции (едната е най-реномирания университет в България) печелят от хората!

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 07 сеп 2006 17:06

Няма лошо да се печели от туризъм и атракции, лошото че не се реинвестират печалбите дори и на 50 % да речем. Та места като това да греят от всякъде.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Чет 07 сеп 2006 17:15

versace написа:как две държавни институции печелят от хората!

срам наистина! аз се чудя дали ръководствата им знаят за тая прогресия в цената 5, 10...

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 07 сеп 2006 20:24

L&R написа:Няма лошо да се печели от туризъм и атракции, лошото че не се реинвестират печалбите дори и на 50 % да речем. Та места като това да греят от всякъде.

В случая в тази градина нещата изглеждаха доста поддържани..
ако можеше да е в повечето ни обекти така, с радост бих им дал тези пари.

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Чет 07 сеп 2006 21:19

santo_trafficante написа:само да ви светна че сте прецакани 5 кинта е входа за чужденци :idea: за Бг. е малко по тънко :D и за двете се плаща :wink:

по закон вече не трябва да има цени за чужденци и българи - трябва да има само една цена

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 08 сеп 2006 8:19

аз бях там в края на юни. на мен направо си ми казаха 10 лв на човек.! Направи ми впечатление, че очакваха точно моя отговор. (изсмях им се и им казах че ще кесят там цяло лято и я искарат 100 лв , я не. явно много други преди мен са реагирали така).

Иначе Балчик е гола вода като град. Пршен, мръсен , нагъчкан от големи строежи...
Аз бях отседнал в Каварна и всеки следобед ходех до Албена. Когато решах да влезна в Балчик винаги трудно нацелвах отбивката. е една нощ се натресих в циганската им махала

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 09 сеп 2006 16:17

One написа:за мен примерно Бг черноморието е в бан листа по ред причини свързани с отношение/качество и ценообразуване
Мисля , че това е правилния начин некоректните , измамниците и печалбарите за 1 ден и т.н измет да изчезнат по най-бързия начин от пазара
:да: :да: :да: Същото съм го писал по много други форуми, но на огромното мнозинство кратуните им не смогват да мислят. Ето сега от Ауди форума се организира събор на 20 км от Габрово - Узана. Няколко пъти подчертавах на лични и пр., че нито цените нито обслужването отговарят на реалностите, но не ме слушат. :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”