твърдо не греши колегата..
Аз също спорих дооооста...
даже охраната заинтересована дойде да гледа...
При все че "двореца" определено не смятам, че заслужава каквито и да е 5 лв.. но това е друга бира...
КАто цяло очарован от градината.. и разочарован от всичко друго.
БАЛЧИК...голямо разочарование! Не ходете там!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
хмм и аз се карах с тях и го сравних със Царевецwili98 написа:твърдо не греши колегата..
Аз също спорих дооооста...
даже охраната заинтересована дойде да гледа...
При все че "двореца" определено не смятам, че заслужава каквито и да е 5 лв.. но това е друга бира...
КАто цяло очарован от градината.. и разочарован от всичко друго.
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: БАЛЧИК...голямо разочарование! Не ходете там!
versace написа: Съветвам Ви и Вас да не ходите.
С 2 ръце подкрепям!!!
Имах някакви угризения, макар и съвсем малки, че отказах да платя 20 кинта за да влезем с жена ми вътре!!
ВЕЧЕ ГИ НЯМААААМ!!!
versace написа: Двореца превърнат в пазар...влизаш и на всякъде на първия етаж се продаваше всякаква кич и т.н. Абе грозна работа.
Тия хора са пълни психопати!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
аз затова на места, заведения, магазини, хотели, хора и т.н , които си позволят да се подебат с мен по един или друг начин никога не стъпвам повече и се постаравам колкото може повече хора да научат за това
за мен примерно Бг черноморието е в бан листа по ред причини свързани с отношение/качество и ценообразуване
Мисля , че това е правилния начин некоректните , измамниците и печалбарите за 1 ден и т.н измет да изчезнат по най-бързия начин от пазара
за мен примерно Бг черноморието е в бан листа по ред причини свързани с отношение/качество и ценообразуване
Мисля , че това е правилния начин некоректните , измамниците и печалбарите за 1 ден и т.н измет да изчезнат по най-бързия начин от пазара
- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много верно!
Аз също имах такова неприятно изживяване на 15 август. Само че директно ни поискаха по 10 лв на човек за да влезем и не може на едното да влезеш-плащаш и за 2-те -двореца и градината. Специално се бях вдигнал от Златните да ида до Балчик за тая градина!!!! Казах им чао и докато си дръпнем по една снимка на входа на градината в горната част, влязоха поне 3-4 български семейства които направиха кръгом като чуха цените... Вкязоха само 4 румънци ... та тия тъпаци спечелиха 40 кина от 4 мамалигара а изтърваха поне 100 от българите!!! Да ги бяха пуснали по 5 лв...ама както е лафа на комшиите:
"Убава работа ама бугарска..."
Аз също имах такова неприятно изживяване на 15 август. Само че директно ни поискаха по 10 лв на човек за да влезем и не може на едното да влезеш-плащаш и за 2-те -двореца и градината. Специално се бях вдигнал от Златните да ида до Балчик за тая градина!!!! Казах им чао и докато си дръпнем по една снимка на входа на градината в горната част, влязоха поне 3-4 български семейства които направиха кръгом като чуха цените... Вкязоха само 4 румънци ... та тия тъпаци спечелиха 40 кина от 4 мамалигара а изтърваха поне 100 от българите!!! Да ги бяха пуснали по 5 лв...ама както е лафа на комшиите:
"Убава работа ама бугарска..."
аз бях там в края на юни. на мен направо си ми казаха 10 лв на човек.! Направи ми впечатление, че очакваха точно моя отговор. (изсмях им се и им казах че ще кесят там цяло лято и я искарат 100 лв , я не. явно много други преди мен са реагирали така).
Иначе Балчик е гола вода като град. Пршен, мръсен , нагъчкан от големи строежи...
Аз бях отседнал в Каварна и всеки следобед ходех до Албена. Когато решах да влезна в Балчик винаги трудно нацелвах отбивката. е една нощ се натресих в циганската им махала
Иначе Балчик е гола вода като град. Пршен, мръсен , нагъчкан от големи строежи...
Аз бях отседнал в Каварна и всеки следобед ходех до Албена. Когато решах да влезна в Балчик винаги трудно нацелвах отбивката. е една нощ се натресих в циганската им махала
-
KOKO ГЕОРГИЕВ
One написа:за мен примерно Бг черноморието е в бан листа по ред причини свързани с отношение/качество и ценообразуване
Същото съм го писал по много други форуми, но на огромното мнозинство кратуните им не смогват да мислят. Ето сега от Ауди форума се организира събор на 20 км от Габрово - Узана. Няколко пъти подчертавах на лични и пр., че нито цените нито обслужването отговарят на реалностите, но не ме слушат. Върни се в “ОФФ-Топик - други”