Някой знае ли къде се предлагат пълнители за KW coilover-и? Писах им мейл и чакам отговор, но докато ми отговорят (ако въобще го направят) да питам и тук

Хм.. може ли малко разяснение относно този вариант. Кони обикновеното окачването (в смисъл не койлове) пак ли е с пълнители? Ще паснат ли на KW амортисьорното тяло? Принципно започва да изтича преден десен амортисьор (все още е лека мараня.. но ще видим колко ще изкара) и се подготвям за нови пълнители. Предполагам варианта с Кони амортисьори за донор, е тестван?G60 написа:Какви ти трябват предни или задни?
Ако са предни пълнители купи си едно нормално окачване кони и му вземи пълнителите ще ти излезе по евтино![]()
Примерно тези ще ти свършат работа и освен това са с регулиране на твърдосттаviewtopic.php?f=45&t=285018
Iago написа:Хм.. може ли малко разяснение относно този вариант. Кони обикновеното окачването (в смисъл не койлове) пак ли е с пълнители? Ще паснат ли на KW амортисьорното тяло? Принципно започва да изтича преден десен амортисьор (все още е лека мараня.. но ще видим колко ще изкара) и се подготвям за нови пълнители. Предполагам варианта с Кони амортисьори за донор, е тестван?G60 написа:Какви ти трябват предни или задни?
Ако са предни пълнители купи си едно нормално окачване кони и му вземи пълнителите ще ти излезе по евтино![]()
Примерно тези ще ти свършат работа и освен това са с регулиране на твърдосттаviewtopic.php?f=45&t=285018
P.S. и си научих урока.. за напред ще взимам само чисто ново.
Много благодаря. Варианти поне явно има. Иначе като спомена "ментаци" аз лично като върл фен на марковото вече започвам да се замислям кое колко си струва.. и дали реално използваме капацитета на това което имаме. Когато не караш на писта, а само улично, си мисля че и ментаци ще свършат същата работа. Пък и обикновено спортно окачване като Вайтек (което си е KW - предполагам стари версии окачване) не мисля че е лош вариант.G60 написа:...
PL-16v написа:Преди време отворих едни предни KW coilover-и и вътре пълнителите бяха Koni така че вариянта който ти даде G60 мисля че е най удачен
Колегата, къде е логиката да си купя друго цяло окачване втора употреба при положение че търся нови пълнители?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта