Тази година като бях на Спа в Белгия така го напсувах НЕбелия - мина на 5м от мен по време на парада на пилотите, че сигурно се е чудил бая време

FORZA FERRARI!!!
bai_ILIA написа:не ми напомняй за този момент - последните 2 обиколки на въпросното състезание скачах с 2-метровото ми знаме на Ферари пред телевизора и Макларанистите мълчаха и гледаха тъпо...После искаха да ми го наврат в...
Тази година като бях на Спа в Белгия така го напсувах НЕбелия - мина на 5м от мен по време на парада на пилотите, че сигурно се е чудил бая времеИмам свидетели как го проклех да се разбие пред нас на Червената вода и 3-4 обиколки по късно се отсече ама малко по-надолу...
![]()
![]()
То беше скачане викане радост голяма като гo видяхме на видео стената как рине чакъла
FORZA FERRARI!!!
Tyan написа:Баси шуми почти винаги взима 3-4 места на старта
110afn написа:Не съм фен на Маса, но ако беше станал СШ дали щяхте да казвате, че е слаб и неудачник. Небелия щеше да е в същото положение ако не беше СШ. Нали знаете приказката за късмета и правилния човек на правилното място в правилния момент. Като кажеш Хил- всеки първо се сеща, че е СШ , а после какъв негоден беше, че психически по-лабилен СШ не е имало и няма да има. Ървайн беше като Хил, но разликата е някаква световна титла. Ами пилоти като Бергер, Френцен- който направи Вилньов шампион. Ами за Монтоя да не говорим. Беше много добър, но просто дойде във Ф1 в апогея на Ферари и Шуми. Така че не бъдете само със силните на деня, щото догодина пак трябва да се сменят никове
Vettel написа:Интересна писта, интересно състезание...
110afn написа:...Ами за Монтоя да не говорим. Беше много добър, но просто дойде във Ф1 в апогея на Ферари и Шуми...
escrime написа:Намекваш, че Фетел и Бътън са добри, а другите - останалите ли?
Vettel написа: Аз една от титлите на Шумахер никога няма да я приема.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: iwan33 и 18 госта