110afn написа:Не съм фен на Маса, но ако беше станал СШ дали щяхте да казвате, че е слаб и неудачник. Небелия щеше да е в същото положение ако не беше СШ. Нали знаете приказката за късмета и правилния човек на правилното място в правилния момент. Като кажеш Хил- всеки първо се сеща, че е СШ , а после какъв негоден беше, че психически по-лабилен СШ не е имало и няма да има. Ървайн беше като Хил, но разликата е някаква световна титла. Ами пилоти като Бергер, Френцен- който направи Вилньов шампион. Ами за Монтоя да не говорим. Беше много добър, но просто дойде във Ф1 в апогея на Ферари и Шуми. Така че не бъдете само със силните на деня, щото догодина пак трябва да се сменят никове
Никога не съм харесвал Фелипе като пилот и никога няма да ми хареса. Но в момента много се раздвам, че е пилот на Ферари, защото по този начин конкуренцията е с един пилот по-малко. И все пак, той няма място в спорта. Ако Маса беше станал световен шампион, то това щеше да бъде в най-силната му година като пилот. Година, в която Кими Райконен трябваше да защити титлата си, а не го направи. Това според мен бе повратната точка в кариерата му. След силен сезон, за момент като финишираш си СШ и в последния завой конкурента ти да изпревари пилота пред него.... Ами и аз бих се сринал. А дали пилот заслужава едно такова отличие СШ - точките в края на сезона казват. Щом имаш най-много точки - ти си шампиона. Друг е въпроса как си спечелил - дали с кола, която лети по пистата, дали със заповеди 100 метра преди финала да бъдеш пуснат от съотборника ти, дали със 100% подкрепа от отбора и никой да не гледа другия, дали с равни шансове с другите и борба на пистата. Според едно от тези неща феновете решават дали да приемат пилота като достоен шампион, но дори и да не го направят титлата си е титла и неможе да се отнеме. Аз една от титлите на Шумахер никога няма да я приема.
Френцен направил Вилньов шампион: Хахаха... Много се смях на това изказване, честно... Гледай всички състезания от сезон 97 и после пак говори.
Хил негоден??? Тук за Бени Хил ли става въпрос или за Деймън Хил? Да, Бени е негодник, ама Деймън... Май забравяш, че Шумахер му отне титлата с умишлен сблъсък, след това дойде Вилньов, който до последния кръг в Япония имаше шанс да стане шампион. Но Хил спечели. И точно защото е негодник с един пиклив Ероуз водеше с 45 секунди на Вилньов в Унгария 15 обиколки преди края, когато счупи скоростна кутия и завърши втори ако не се лъжа.