~None~ написа:Музика - дръжки. И ква ти файдата от качествена музика при тоя шум? А главата да ми стане мека от баса, поради причината че трябва да усиля музиката за да подтсна шума - не мерси.
Мойта си бучи над 130 - кат всяко нормално ФВ. На 5-та съм, а в колата се чува така, като че карам на 3-та предавка.
А пък най-дразнешия шум е от въздушната струя ( не от винтилатора ) на парното ако си го пуснал на 4-та скорост.
Абе с две думи - конфорта е под всякаква критика.
А някой по-нагоре наплю Опел. Това за ръждта при тях вече е легнда. По-новите модели нямат проблем с това вече.
Papa_Dock написа:Голф 3 1.6 моно спринцовка абсолютно никакъв шум смисъл чак да ме дразни или да се усеща много не съм имал![]()
B4/101 написа:Passat '95, 1.6/101к.с. Като го купих преди година беше много тих, направо се кефех. После смених катализатора (сега мисля, че беше грешка). С резонаторното гърне беше малко по-шумна, но все пак беше близо до оригинала. Тъй-като гърнето беше от бай араб след 6 се скапа и този път отидох на наш майстор. Уж хубаво гърне ми сложи (на вид яко) обаче от тогава колата ми работи много шумно и твърдо. Направо ме вбесява, но не знам какво да правя. Да слагам ново гърне? Остави 50 кинта настрана, но и каква ти е гаранцията че с новото няма да изпада пак в резонанс? Но пак казвам, преди да го побългарявам в оригинална конфигурация на ауспуха Пасата мъркаше като коте.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта