Сега дилемата ми е дали да правя ли основен ремонт на печката тоест да сменям ли основни и биелни лагери та даже и мисля сегменти или проблема е маслена помпа

И да попитам какви са цените на лагерите за 1.9 ААЗ а маслена помпа ще се взема от морга.
vladko1001 написа:преди години бях свидетел на това,как един аджамия при -18-19 гр. целз. стартира с "форсаж и скъса"коляновия вал на един нафтов форд орион ...форд и коза умирали на пътя - без да боледуват...мигновенно
vladko1001 написа:преди години бях свидетел на това,как един аджамия при -18-19 гр. целз. стартира с "форсаж и скъса"коляновия вал на един нафтов форд орион ...форд и коза умирали на пътя - без да боледуват...мигновенно
пич ти колко форда си карал или направил че изсказващ такива мненияlion_heart002 написа:vladko1001 написа:преди години бях свидетел на това,как един аджамия при -18-19 гр. целз. стартира с "форсаж и скъса"коляновия вал на един нафтов форд орион ...форд и коза умирали на пътя - без да боледуват...мигновенно
Не ти вярвам,форд при -20 и то дизел няма как да запали просто!Форд и циганин зимно време не работят!![]()
![]()
Май работата отива на лоша връзка,хлабава или окислена клема или букса някъде...
bobi_diesel написа:Говориш за интегралата в таблото.Блок за управление при тоя мотор няма при предпазителите.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 58 госта