samo_pechka написа:Golf_Diesel_ написа:Мисля че никой не спомена на човека, че ако си вземе 110 коня и трябва да сменя съединител ще се наложи да си отдели около 1000 лв, докато при 90 коня е 300 лв.Другото е че ако колата ще се кара масово градско е пак по-добре 90те коня.
Нищо лошо към 110 АФН-а просто мисля че 90 коня ще е по-добър избор за колегата.
Абсолютно вярно (между другото и аз натам съм се насочил ,само дето се колебая дали оттук или от Германия-майната му ,че ще се ръсна с 1000 лева горница-тя да е хубава колата пък...парите те се печелят)
Той ако постоянно се сменяше тоя демфер ехххх,голяма мъка....90кс не бяха ли също с демфер....
И за голф 3 ако ходиш до германия за мен е лудост,толкова разходи,там няма да има лап-топ,няма да ти я вдигнат,няма някой познат да я прегледа отдолу ко става..То от тука най големия дроб да вземеш ще го съживиш и пари ще ти останат,а като гледам из нета,изскачат доста реновирани голфчета...
)
С мотора не съм имал никакви проблеми, но съм ревизирал всичките му периферни агрегати. А данъка ми тук в Козлодуй е 133 лева, което според мен не е болка за умиране.
но все пак жена е зад волана...