Г4

BG_Golf4e написа:Аз не знам някой 2011\12 да даде 10к за Г4ако си отделил парите (12-13к) за автомобил,407-ца 2005\2006 е отличен избор,супер возия,здрави дизели,имат и отличен външен вид,автомобил на 5-6г.,сега Пасаторите ще скочат на бой
![]()
![]()
Г4
BG_Golf4e написа:Аз не знам някой 2011\12 да даде 10к за Г4ако си отделил парите (12-13к) за автомобил,407-ца 2005\2006 е отличен избор,супер возия,здрави дизели,имат и отличен външен вид,автомобил на 5-6г.,сега Пасаторите ще скочат на бой
![]()
![]()
Г4
Golf6000 написа:Каквото и да си говорим голфовете и като цяло VW-на си държат цени и мисля че има защо
BG_Golf4e написа:На 407 не съм се возил отзад,но не е трагедия чак пък толкова и е доста по-широко от Г4
Vidol Nikolov написа:Голфа не държи цена заради качеството си,а заради миналото сиЗаради,което се и купува,а после се и реве
Vidol Nikolov написа:Случайно,ако това стане,но има опция за връщане на избраната първоначално кола повярвай точно Гоуф,ще си стои вечно непродаден.
Cekcu написа:Преди исках АРЛ само на предно, но нази нощ бях на Витоша и закъсах с Аудито( не бях единствен, имаше яко сняг а отдолу лед и няма катерене ). Представям си какво ще е с АРЛ на предно с тоя въртящ момент. Затова по-добре 4 Моушън поне да е проходима
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта