pe6kata написа:У тоя форум има много странни хора...
Как може да се противиш на това, че ти дават по-голяма свобода,
в случая увеличават диапазона, в който можеш да си избереш подходяща скорост.
Има нещо сбъркано, ама не знам в чия глава- моята или...
Май опира до манталитет- "против съм, щото колата ми не вдига 140 или не карам с повече от 100, за какво ми е..." и дай да не се приеме. И с огромно задовоство ще гледаш как тия я дето карат ес класи и седмици се чудят коя предавка да ръгнат- преебани гъзари... Пиша с огромно отвращение м/у другото...
Добре, че света не се движи от такива жалки душици, че ограничението на скоростта още щеше да стои на 30-на км, колкото е било през 20-те години на миналия век
tisho_psg написа:Да,докато манталитета ни е "ма как някакъв ще ми се катери на багажника и ще си позволява да ме изпревари" и аргументите за забрана на по-високи скорости са "аз съм тръгнал на някъде и искам да стигна жив" ще си караме на криви магистрали стари кочини,защото манталитета не ни позволява по-хубави неща.Сами сме си виновни за всичко,тва е.
Ми колега,ако не можеш да изпреварваш-не изпреварвай,ако не можеш да караш-не карай! Няма всички да се съобразяваме с такива дето не могат да изпреварят тировете!
И темата за Министър-председателя и хеликоптери ли е или за максималната разрешена скорост?
agent_kowalski написа:Ми колега,ако не можеш да изпреварваш-не изпреварвай,ако не можеш да караш-не карай! Няма всички да се съобразяваме с такива дето не могат да изпреварят тировете!
И темата за Министър-председателя и хеликоптери ли е или за максималната разрешена скорост?
значи ако изпреварвам поне със 130 или колкото е разрешено и не се движа по-бавно ,този който ми свети с фаровете може да си ги окачи да му светят в тоалетната.сещаш ли се защо?като има някакъв закон изобщо не ме вълнува че на някой колата му на 130 прекъсва от липса на обороти и му трябват поне 200.ама изобщо.
Благовест написа:agent_kowalski написа:Ми колега,ако не можеш да изпреварваш-не изпреварвай,ако не можеш да караш-не карай! Няма всички да се съобразяваме с такива дето не могат да изпреварят тировете!
значи ако изпреварвам поне със 130 или колкото е разрешено и не се движа по-бавно ,този който ми свети с фаровете може да си ги окачи да му светят в тоалетната.сещаш ли се защо?като има някакъв закон изобщо не ме вълнува че на някой колата му на 130 прекъсва от липса на обороти и му трябват поне 200.ама изобщо.
Еми ето затова...Толерантност няма!Значи като смяташ да изпреварваш 5 минути,ще изчакаш идващия в лява лента както ги наричате "джигити" и готово!Тая лява лента не е да си палите цигара![]()
Какво ви интересува,че зад вас карат с 200?!Всеки си носи кръстта,има си КАТ и тн.(друг е въпроса какъв е контрола).Мисълта ми беше,че като виждате самолет,ще изчакате 2 секунди повече да бъдете изпреварени и ще се избегне ситуацията с псувни,къси-дълги,свирки,качване в багажника и тн...Ама това е така,щото никой не се постави от другата страна-я си представете карате с 140 и тогава някой дядо с жигула изпреварва тир с 90 и трябва да намаляте-е кво праим?Еми псуватеТака,че колеги,бъдете толерантни не само на пътя,а и в живота!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта