Sir T написа:на кръстовището на Алабин с Графа (по диагонал от падналата сграда) преди няколко месеца падна огромно парче мазилка падна на сантиметри от жена ми ... по чудо не я уби.. обади ми се плачейки по телефона .. в центъра на "столицата" се сриват сгради и падат парчета .. всички магазинни площи отдолу са лъснати, осветени, а от горе се рушат. Не е истина каква мизерия е в тези стари жилища. Аз живея на Граф Игнатиев и виждам в блока ми "кореняците столичани" тънат в хлебарки и мръсотия, камо ли да си измажат сградите и да ги окрепят. Като гледам в отсрещните сгради какво е, чак ме е гнус.
Държавата трябва да задължава собствениците да си оправят сградите. който няма паре да си продава апартаментчето в цетъра и да ходи да си купи в обеля 15 част. А те всички хленчат само как нямат пари и държаввата как им е длъжна, ама притежават апартамент, нали. Подаде ли жалба някъде. А знаете ли къде се подават жалби. Защото по маршрутите, по които често минавам има няколко застрашителни висящи греди та все се канех да подам сигнал някъде, ама и аз само се каняАко някой знае къде трябва да подам моля да каже. Ако не знаете ще се разтърся да разбера. В столична община ли трябва или в съответния район