Рухна сграда в центъра на София, 2 жертви засега

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 20 сеп 2006 9:03

сградата е била собственост на собствениците на Лаваца Клуб на Витошка, правили са преустройство без разрешение и вероятно са бутнали носещи стени и трегери :cry: :twisted:

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Сря 20 сеп 2006 9:22

Колко тъп трябва да си да събориш носеща колона или стена незнам
:twisted: Нямам думи

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Сря 20 сеп 2006 9:28

Pichaga написа:сградата е била собственост на собствениците на Лаваца Клуб на Витошка, правили са преустройство без разрешение и вероятно са бутнали носещи стени и трегери :cry: :twisted:

Сутринта по БТВ казаха че сградата е купена от фирма на семейството на един бивш премиер казаха и име аз не коментирам за да няма сини червени зелени. Жалко за двете момичета. RIP

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 20 сеп 2006 9:28

momo 1 написа:Колко тъп трябва да си да събориш носеща колона или стена незнам
:twisted: Нямам думи

по-голямата част от сградите в центъра са "преустроени" точно така

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 20 сеп 2006 9:30

на кръстовището на Алабин с Графа (по диагонал от падналата сграда) преди няколко месеца падна огромно парче мазилка падна на сантиметри от жена ми ... по чудо не я уби.. обади ми се плачейки по телефона .. в центъра на "столицата" се сриват сгради и падат парчета .. всички магазинни площи отдолу са лъснати, осветени, а от горе се рушат. Не е истина каква мизерия е в тези стари жилища. Аз живея на Граф Игнатиев и виждам в блока ми "кореняците столичани" тънат в хлебарки и мръсотия, камо ли да си измажат сградите и да ги окрепят. Като гледам в отсрещните сгради какво е, чак ме е гнус.

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Сря 20 сеп 2006 9:47

Sir T написа:на кръстовището на Алабин с Графа (по диагонал от падналата сграда) преди няколко месеца падна огромно парче мазилка падна на сантиметри от жена ми ... по чудо не я уби.. обади ми се плачейки по телефона .. в центъра на "столицата" се сриват сгради и падат парчета .. всички магазинни площи отдолу са лъснати, осветени, а от горе се рушат. Не е истина каква мизерия е в тези стари жилища. Аз живея на Граф Игнатиев и виждам в блока ми "кореняците столичани" тънат в хлебарки и мръсотия, камо ли да си измажат сградите и да ги окрепят. Като гледам в отсрещните сгради какво е, чак ме е гнус.

Държавата трябва да задължава собствениците да си оправят сградите. който няма паре да си продава апартаментчето в цетъра и да ходи да си купи в обеля 15 част. А те всички хленчат само как нямат пари и държаввата как им е длъжна, ама притежават апартамент, нали. Подаде ли жалба някъде. А знаете ли къде се подават жалби. Защото по маршрутите, по които често минавам има няколко застрашителни висящи греди та все се канех да подам сигнал някъде, ама и аз само се каняАко някой знае къде трябва да подам моля да каже. Ако не знаете ще се разтърся да разбера. В столична община ли трябва или в съответния район

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 20 сеп 2006 9:51

трагедия, за която трябва да има виновни и наказани
ПОКЛОН пред паметта на двете момичета

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 20 сеп 2006 10:31

Без думи просто...

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 20 сеп 2006 12:07

Всеки един загубен човешки живот по какъвто и да е начин е трагедия. За близките и родителите особено е ад. И точно поради тази причина се вбесявам когато някой демонстративно използва чуждата мъка за свои комерсиални цели. Издразних се когато един пенсионер снощи си отмени предизборното обещание защото еди какво си станало в центъра. Издразних се когато Къню Никчев почна със знаете как Биг Брадър. Разбира се формално погледнато в това няма нищо лошо. Лошото е че прозира отдолу користен мотив. Затова предлагам въпросната пенсия ако е принципна пенсия от тук нататък да чете еждневно бюлетина КАТ и винаги когато има за зла участ две и повече жертви да си отменя предизборното обръщение. А Къньо Никчев винаги да обявява минута мълчание за нелепо загиналите хора по пътищата на родината. Те това е принципност.Всеки човешки живот е еднакво ценен.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Сря 20 сеп 2006 12:18

Според мен тъпанара който не си е свършил работата трябва да бъде обесен и да виси за назидание на другите мърлячи.Това си е чиста проба убийство и трябва да се разглежда като терористичен акт.

Потребителски аватар
turtey
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот turtey » Сря 20 сеп 2006 12:22

нетинфо написа:Ремонтът на рухналата сграда бил изцяло незаконен

Имотът е бил обявен за архитектурно-строителен паметник на културата с местно значение през 1978 г.;

Снощи зам.-кметът на София Цветан Цветанов допусна, че 4-етажната постройка, строена през първата половина на ХХ век, може да е срутена умишлено, тъй като е била паметник на културата, а сега на нейно място може да се издигне по-висока бизнессграда.

яко ...

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Сря 20 сеп 2006 13:06

Ivcho написа:Сутринта по БТВ казаха че сградата е купена от фирма на семейството на един бивш премиер казаха и име аз не коментирам за да няма сини червени зелени. Жалко за двете момичета. RIP

Сградата е собственост на Мая Христова (президентка на модна къща "Хрисома") А премиера е.....black ivan
Пак приятелски кръгове :twisted:

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Сря 20 сеп 2006 13:11

tyo написа:
Ivcho написа:Сутринта по БТВ казаха че сградата е купена от фирма на семейството на един бивш премиер казаха и име аз не коментирам за да няма сини червени зелени. Жалко за двете момичета. RIP

Сградата е собственост на Мая Христова (президентка на модна къща "Хрисома") А премиера е.....black ivan
Пак приятелски кръгове :twisted:

Знам кой е :wink: но който и да е бивш премиер е все тая.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 20 сеп 2006 21:33

Айде ново 20...нарочно е направена да падне...застрахована е за милиончета :evil:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 20 сеп 2006 22:14

batmilko написа:трагедия, за която трябва да има виновни и наказани
ПОКЛОН пред паметта на двете момичета

:да:
Но за съжаление виж къде живеем.............пак няма да има виновни и наказани

Върни се в “ОФФ-Топик - други”