Рухна сграда в центъра на София, 2 жертви засега
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:сградата е била собственост на собствениците на Лаваца Клуб на Витошка, правили са преустройство без разрешение и вероятно са бутнали носещи стени и трегери![]()
Сутринта по БТВ казаха че сградата е купена от фирма на семейството на един бивш премиер казаха и име аз не коментирам за да няма сини червени зелени. Жалко за двете момичета. RIP
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на кръстовището на Алабин с Графа (по диагонал от падналата сграда) преди няколко месеца падна огромно парче мазилка падна на сантиметри от жена ми ... по чудо не я уби.. обади ми се плачейки по телефона .. в центъра на "столицата" се сриват сгради и падат парчета .. всички магазинни площи отдолу са лъснати, осветени, а от горе се рушат. Не е истина каква мизерия е в тези стари жилища. Аз живея на Граф Игнатиев и виждам в блока ми "кореняците столичани" тънат в хлебарки и мръсотия, камо ли да си измажат сградите и да ги окрепят. Като гледам в отсрещните сгради какво е, чак ме е гнус.
Sir T написа:на кръстовището на Алабин с Графа (по диагонал от падналата сграда) преди няколко месеца падна огромно парче мазилка падна на сантиметри от жена ми ... по чудо не я уби.. обади ми се плачейки по телефона .. в центъра на "столицата" се сриват сгради и падат парчета .. всички магазинни площи отдолу са лъснати, осветени, а от горе се рушат. Не е истина каква мизерия е в тези стари жилища. Аз живея на Граф Игнатиев и виждам в блока ми "кореняците столичани" тънат в хлебарки и мръсотия, камо ли да си измажат сградите и да ги окрепят. Като гледам в отсрещните сгради какво е, чак ме е гнус.
Държавата трябва да задължава собствениците да си оправят сградите. който няма паре да си продава апартаментчето в цетъра и да ходи да си купи в обеля 15 част. А те всички хленчат само как нямат пари и държаввата как им е длъжна, ама притежават апартамент, нали. Подаде ли жалба някъде. А знаете ли къде се подават жалби. Защото по маршрутите, по които често минавам има няколко застрашителни висящи греди та все се канех да подам сигнал някъде, ама и аз само се каняАко някой знае къде трябва да подам моля да каже. Ако не знаете ще се разтърся да разбера. В столична община ли трябва или в съответния район
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки един загубен човешки живот по какъвто и да е начин е трагедия. За близките и родителите особено е ад. И точно поради тази причина се вбесявам когато някой демонстративно използва чуждата мъка за свои комерсиални цели. Издразних се когато един пенсионер снощи си отмени предизборното обещание защото еди какво си станало в центъра. Издразних се когато Къню Никчев почна със знаете как Биг Брадър. Разбира се формално погледнато в това няма нищо лошо. Лошото е че прозира отдолу користен мотив. Затова предлагам въпросната пенсия ако е принципна пенсия от тук нататък да чете еждневно бюлетина КАТ и винаги когато има за зла участ две и повече жертви да си отменя предизборното обръщение. А Къньо Никчев винаги да обявява минута мълчание за нелепо загиналите хора по пътищата на родината. Те това е принципност.Всеки човешки живот е еднакво ценен.
нетинфо написа:Ремонтът на рухналата сграда бил изцяло незаконен
Имотът е бил обявен за архитектурно-строителен паметник на културата с местно значение през 1978 г.;
Снощи зам.-кметът на София Цветан Цветанов допусна, че 4-етажната постройка, строена през първата половина на ХХ век, може да е срутена умишлено, тъй като е била паметник на културата, а сега на нейно място може да се издигне по-висока бизнессграда.
яко ...
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivcho написа:Сутринта по БТВ казаха че сградата е купена от фирма на семейството на един бивш премиер казаха и име аз не коментирам за да няма сини червени зелени. Жалко за двете момичета. RIP
Сградата е собственост на Мая Христова (президентка на модна къща "Хрисома") А премиера е.....black ivan
Пак приятелски кръгове
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:Ivcho написа:Сутринта по БТВ казаха че сградата е купена от фирма на семейството на един бивш премиер казаха и име аз не коментирам за да няма сини червени зелени. Жалко за двете момичета. RIP
Сградата е собственост на Мая Христова (президентка на модна къща "Хрисома") А премиера е.....black ivan
Пак приятелски кръгове
Знам кой е
Върни се в “ОФФ-Топик - други”