щото ние като го пробвахме беше ток???

paco написа:Kingpin написа:Пацо мислил ли си за някъкво "по-заздравено" Syncro?
Просто несъществува такова. Киро ги чупеше едно след друго на ралито докато не вдигна ръце и го направи както требе.
РАСО
Kingpin написа:paco написа:Kingpin написа:Пацо мислил ли си за някъкво "по-заздравено" Syncro?
Просто несъществува такова. Киро ги чупеше едно след друго на ралито докато не вдигна ръце и го направи както требе.
РАСО
И как по-точно го направи както требе?Питам, щото ми излезна оферта за Syncro, ама като знам, че се чупат много още се назландисвам...
Аз верно няям толко пауър още, ама все пак...
paco написа:Взе всичко от ауди ама какво точно непомня...ще питам.
РАСО
Kingpin написа:А по принцип Quattro лесно ли се "присажда" на Г2? Щото с тоя FWD на мене ми е мъка, па си представям на вас кво ви е.....![]()
За Syncro знам, че от един Г2 на друг не е проблем, но не съм запознат в детайли, моля да ми обясните!
zlobjul написа:...
paco написа:zlobjul написа:...
Може и така да е ама реших че си я изцедил...а ти махнах после да продължаваш щото още мапвахме. А за гонгата ще я повторим , но не сега че имам други ядове. Прати ми на лични телефон за контакт и при първа възможност ще ти звънна да се разберем. Няма значение кой е спечелил...самло ФЪН да има![]()
РАСО
Cordoba16vt написа:успех
да знам и аз докаде да стигна- макар и аз да съм по-добре подкован от теб ( визирам единствено буталата)
ограничавам се на сегашното налягане 0.7 бар и на 380 цц дюзи.
напролет (след зимния етап на проекта - скорости, съединител, боя и т.н.) ще вдигаме налягането нагоре
сега имаме торк яко и сменям на 5 500 - 6 000 горе нема смисал засега.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта