stefan4o написа:Да, ама затова се препоръчва всеки сезон да се въртят... Предните отиват отзад и така
По схемата, някои гуми не стават. Моите са от тях...
stefan4o написа:Да, ама затова се препоръчва всеки сезон да се въртят... Предните отиват отзад и така
hooligan_sk написа:Това е едно старо битуващо правило тип СБА от времето на ладите със задно... не е правилно обаче, спирането е фактор номер 1 за безопасност през зимата.
Вземи поне прочети малко по въпроса, вместо да се изказваш толкова смело и грешно...bnick написа:stefan4o написа:Да, ама затова се препоръчва всеки сезон да се въртят... Предните отиват отзад и така
Това е едно старо битуващо правило тип СБА от времето на ладите със задно... не е правилно обаче, спирането е фактор номер 1 за безопасност през зимата.
stefan4o написа:bnick написа:stefan4o написа:Да, ама затова се препоръчва всеки сезон да се въртят... Предните отиват отзад и така
Не разбрах, в какъв смисъл не стават твоите?
ChimeyJimmey написа:A пък аз мисля, че правилото е:
4 (четири) броя еднакви гуми, от добра марка, с добър грайфер и в добро състояние
Какво има за обсъждане повече... ?
Аз съм на 29г и досега не съм чул или прочел нещо от СБА ....Този съюз какво прави ...Да провеждат тестове,на гуми ..автомобили, видове задвижвания ...и много др.Има някакви центрове на СБА дето освен да ти изкривят фаровете др. не знаят ...Или "от СБА препоръчват използването на зимни гуми",ми то дори няма закон за това ....смешна история ... Може в онези минали години да е било по-различно и затова питам stefan4o написа:Задна лява не става ли на мястото на предна лява?? Нали посоката си е пак същата, просто я слагаш отпред, а не от другата страна на колата.

bnick написа:hooligan_sk написа:Това е едно старо битуващо правило тип СБА от времето на ладите със задно... не е правилно обаче, спирането е фактор номер 1 за безопасност през зимата.
Вземи поне прочети малко по въпроса, вместо да се изказваш толкова смело и грешно...

.МАМАТА СИ Е ....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 60 госта