Доколкото си спомням, през последните 20г минимална скорост за движение по автомагистрала ИМА.rmk написа:...Дано по-скоро въведат МИНИМАЛНА скорост за движение по магистралите...

Доколкото си спомням, през последните 20г минимална скорост за движение по автомагистрала ИМА.rmk написа:...Дано по-скоро въведат МИНИМАЛНА скорост за движение по магистралите...
myrshavija написа:Доколкото си спомням, през последните 20г минимална скорост за движение по автомагистрала ИМА.rmk написа:...Дано по-скоро въведат МИНИМАЛНА скорост за движение по магистралите...
rmk написа:Чудесно, остава и някой да съблюдава за спазването, че аман от спестяващи.
rmk написа:Чудесно, остава и някой да съблюдава за спазването, че аман от спестяващи.
Благовест написа:...За да не бъда офф-топик-посочените методи в първия пост наистина имат ефект!Както и достигане на исканата скорост по-бързо и после само да се поддържа.
I4o_naskov написа:Наистина има много глупави мнения в тематано който иска да постигне икономия винаги е възможно с какъвто и дизелов двигател да е.Карал съм различни мотори CDTI,TDI-PD,TDI и винаги съм доказвал на познати че колите им могат да горят малко всичко е от десния крак за мен ,другото си е чесане на езици,но кефът от карането на ТДИ мотор е голям heavy metal zork
rmk написа:Мдаааа сега разбирам защо карайки по магистралата със скорост ПОД позволената примерно 110-120 в лявата лента ми се налага постоянно да набивам спирачки. Ами просто движещия се в дясно и спестяващ автомобил с 90 започва изпреварване на друг (ама още по-спестяващ), който спестява но със 70. Естествено 90ката не иска да се забави и затова решава да забави "тия дебили дето ще ми карат бързо в ляво". И така докато двамата спестяват всички други заради тях търкат накладки а после дават газ за да възстановят скоростта си...
Дано по-скоро въведат МИНИМАЛНА скорост за движение по магистралите...
ПС:
Същите такива спестяващи и в града ги има. На всеки светофар се влачат с невероятната идея да хванат червеното и на следващия светофар...
jollycatman написа:rmk написа:Мдаааа сега разбирам защо карайки по магистралата със скорост ПОД позволената примерно 110-120 в лявата лента ми се налага постоянно да набивам спирачки. Ами просто движещия се в дясно и спестяващ автомобил с 90 започва изпреварване на друг (ама още по-спестяващ), който спестява но със 70. Естествено 90ката не иска да се забави и затова решава да забави "тия дебили дето ще ми карат бързо в ляво". И така докато двамата спестяват всички други заради тях търкат накладки а после дават газ за да възстановят скоростта си...
ПС:
Същите такива спестяващи и в града ги има. На всеки светофар се влачат с невероятната идея да хванат червеното и на следващия светофар...
joker написа:jollycatman написа:rmk написа:Мдаааа сега разбирам защо карайки по магистралата със скорост ПОД позволената примерно 110-120 в лявата лента ми се налага постоянно да набивам спирачки. Ами просто движещия се в дясно и спестяващ автомобил с 90 започва изпреварване на друг (ама още по-спестяващ), който спестява но със 70. Естествено 90ката не иска да се забави и затова решава да забави "тия дебили дето ще ми карат бързо в ляво". И така докато двамата спестяват всички други заради тях търкат накладки а после дават газ за да възстановят скоростта си...
ПС:
Лявата лента при две ленти е само за изпреварване,а не за каране в нея....ако след всяко изпреварване се прибираш там където по правилник ти е мястото няма да застрашаваш нито себе си нито другите.......Пак да кажа- който го е страх да си мери пишката с другите ,си мери скоростта! Комплекси...психопатия...нищо непознато!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Diliyan, nogopechen и 19 госта