Доколкото си спомням, през последните 20г минимална скорост за движение по автомагистрала ИМА.rmk написа:...Дано по-скоро въведат МИНИМАЛНА скорост за движение по магистралите...

Доколкото си спомням, през последните 20г минимална скорост за движение по автомагистрала ИМА.rmk написа:...Дано по-скоро въведат МИНИМАЛНА скорост за движение по магистралите...

myrshavija написа:Доколкото си спомням, през последните 20г минимална скорост за движение по автомагистрала ИМА.rmk написа:...Дано по-скоро въведат МИНИМАЛНА скорост за движение по магистралите...
до колкото си спомням.И ТРЯБВА да се вдигне и минималната скорост на 70 или 80км/ч,при сухо време естествено.rmk написа:Чудесно, остава и някой да съблюдава за спазването, че аман от спестяващи.
Не разбирам нещо! Ти ли плащаш сметките по бензиностанциите на хората решили да карат не както на теб ти изнася? Кара ли съблюдавайки правилата на закона, всичко е точно. Едва ли трябва всички да караме, както ти мислиш и искаш ...rmk написа:Чудесно, остава и някой да съблюдава за спазването, че аман от спестяващи.

25 страници дивотии в предишната тема
Както и достигане на исканата скорост по-бързо и после само да се поддържа.Благовест написа:...За да не бъда офф-топик-посочените методи в първия пост наистина имат ефект!Както и достигане на исканата скорост по-бързо и после само да се поддържа.
но който иска да постигне икономия винаги е възможно с какъвто и дизелов двигател да е.Карал съм различни мотори CDTI,TDI-PD,TDI и винаги съм доказвал на познати че колите им могат да горят малко всичко е от десния крак за мен ,другото си е чесане на езици,но кефът от карането на ТДИ мотор е голям

I4o_naskov написа:Наистина има много глупави мнения в тематано който иска да постигне икономия винаги е възможно с какъвто и дизелов двигател да е.Карал съм различни мотори CDTI,TDI-PD,TDI и винаги съм доказвал на познати че колите им могат да горят малко всичко е от десния крак за мен ,другото си е чесане на езици,но кефът от карането на ТДИ мотор е голям heavy metal zork
rmk написа:Мдаааа сега разбирам защо карайки по магистралата със скорост ПОД позволената примерно 110-120 в лявата лента ми се налага постоянно да набивам спирачки. Ами просто движещия се в дясно и спестяващ автомобил с 90 започва изпреварване на друг (ама още по-спестяващ), който спестява но със 70. Естествено 90ката не иска да се забави и затова решава да забави "тия дебили дето ще ми карат бързо в ляво". И така докато двамата спестяват всички други заради тях търкат накладки а после дават газ за да възстановят скоростта си...
Дано по-скоро въведат МИНИМАЛНА скорост за движение по магистралите...
ПС:
Същите такива спестяващи и в града ги има. На всеки светофар се влачат с невероятната идея да хванат червеното и на следващия светофар...

jollycatman написа:rmk написа:Мдаааа сега разбирам защо карайки по магистралата със скорост ПОД позволената примерно 110-120 в лявата лента ми се налага постоянно да набивам спирачки. Ами просто движещия се в дясно и спестяващ автомобил с 90 започва изпреварване на друг (ама още по-спестяващ), който спестява но със 70. Естествено 90ката не иска да се забави и затова решава да забави "тия дебили дето ще ми карат бързо в ляво". И така докато двамата спестяват всички други заради тях търкат накладки а после дават газ за да възстановят скоростта си...
ПС:
Същите такива спестяващи и в града ги има. На всеки светофар се влачат с невероятната идея да хванат червеното и на следващия светофар...
joker написа:jollycatman написа:rmk написа:Мдаааа сега разбирам защо карайки по магистралата със скорост ПОД позволената примерно 110-120 в лявата лента ми се налага постоянно да набивам спирачки. Ами просто движещия се в дясно и спестяващ автомобил с 90 започва изпреварване на друг (ама още по-спестяващ), който спестява но със 70. Естествено 90ката не иска да се забави и затова решава да забави "тия дебили дето ще ми карат бързо в ляво". И така докато двамата спестяват всички други заради тях търкат накладки а после дават газ за да възстановят скоростта си...
ПС:
Лявата лента при две ленти е само за изпреварване,а не за каране в нея....ако след всяко изпреварване се прибираш там където по правилник ти е мястото няма да застрашаваш нито себе си нито другите.......Пак да кажа- който го е страх да си мери пишката с другите ,си мери скоростта! Комплекси...психопатия...нищо непознато!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта