Всеки ще си кара каквато кола иска и каквото може да си позволи и ще си пише където си иска.
Кой кво карал, кое било ръждиво... простотии.
И тая тема насрахте

vucata написа:GTI 16V ABF написа:vucata написа: Ей смях бях чел...ама чак толкова днес- никога![]()
![]()
Ти си си смешен сам по себеси
не е моя работа но ми е смешно Караш Ауди хвалиш ми бмв във VW форум е такова нещо не бях виждал![]()
![]()
И да ти кажа щото мислиш пиша наизуст,имал съм бмв от бързите 6-таци и знам какво прецтавляват много много добре
КараХ ауди и няма да си купя вечеС тея скорости, полуоски и скапани табла...не искам да виждам 80 Б3 или Б4 никога повече
Това, че си карал строшено бмв не е мой проблем....четох ти мненията как ти било скърцало таблото и не знам си какво още. Веднага ще ти кажа, че какъвто собственика такава колата колега...не може да ме убедиш, че си поддържаш колата, а тя тропала от предницата и цялото табло скърцало. Брото има компакт 1,8 ИС с кожа, и до сега не съм чул скърцане
...предницата я правихме октомври месец, колата я купихме преди 5 години и от тогава не е правено нищо по предницата
Верно...наляхме 500-600лева, ама трябва поддръжка не само ръчка. Вади си сам изводите какъв кенеф бмв си имал
GTI 16V ABF написа:vucata написа:GTI 16V ABF написа:vucata написа: Ей смях бях чел...ама чак толкова днес- никога![]()
![]()
Ти си си смешен сам по себеси
не е моя работа но ми е смешно Караш Ауди хвалиш ми бмв във VW форум е такова нещо не бях виждал![]()
![]()
И да ти кажа щото мислиш пиша наизуст,имал съм бмв от бързите 6-таци и знам какво прецтавляват много много добре
КараХ ауди и няма да си купя вечеС тея скорости, полуоски и скапани табла...не искам да виждам 80 Б3 или Б4 никога повече
Това, че си карал строшено бмв не е мой проблем....четох ти мненията как ти било скърцало таблото и не знам си какво още. Веднага ще ти кажа, че какъвто собственика такава колата колега...не може да ме убедиш, че си поддържаш колата, а тя тропала от предницата и цялото табло скърцало. Брото има компакт 1,8 ИС с кожа, и до сега не съм чул скърцане
...предницата я правихме октомври месец, колата я купихме преди 5 години и от тогава не е правено нищо по предницата
Верно...наляхме 500-600лева, ама трябва поддръжка не само ръчка. Вади си сам изводите какъв кенеф бмв си имал
Като го купих си беше така мой човек и (такива думи като психар ти препоръчвам да си ги спестиш) после изобщо не ми се разправяше със него да го оправям и го разкарах бързо бързо щото видях общо взето какво прецтавляват тия 'дрифтачкиа'ти ако си мислиш че това е само при мен се лъжеш за пореден път ти казвам няма какво да ми ги раздувате на думи толкува тия бмв-та и щом ги мислите за големите дрифт коли поразгледайте клипчета по америка и по другите крайща на света да видите бмв-тата почти ги няма по пистите само тука европа и на най вече балканите са се превъзбудили нещо щото нямат пари иначе мислиш ли че за дрифт ако имат пари ще ти вземат някое бмв пред примерно тойота супра
aRoGaNsS написа:
aRoGaNsS написа:aRoGaNsS написа:
Аз бих сменил само цвета на колата
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта