Всеки ще си кара каквато кола иска и каквото може да си позволи и ще си пише където си иска.
Кой кво карал, кое било ръждиво... простотии.
И тая тема насрахте

vucata написа:GTI 16V ABF написа:vucata написа: Ей смях бях чел...ама чак толкова днес- никога![]()
![]()
Ти си си смешен сам по себеси
не е моя работа но ми е смешно Караш Ауди хвалиш ми бмв във VW форум е такова нещо не бях виждал![]()
![]()
И да ти кажа щото мислиш пиша наизуст,имал съм бмв от бързите 6-таци и знам какво прецтавляват много много добре
КараХ ауди и няма да си купя вечеС тея скорости, полуоски и скапани табла...не искам да виждам 80 Б3 или Б4 никога повече
Това, че си карал строшено бмв не е мой проблем....четох ти мненията как ти било скърцало таблото и не знам си какво още. Веднага ще ти кажа, че какъвто собственика такава колата колега...не може да ме убедиш, че си поддържаш колата, а тя тропала от предницата и цялото табло скърцало. Брото има компакт 1,8 ИС с кожа, и до сега не съм чул скърцане
...предницата я правихме октомври месец, колата я купихме преди 5 години и от тогава не е правено нищо по предницата
Верно...наляхме 500-600лева, ама трябва поддръжка не само ръчка. Вади си сам изводите какъв кенеф бмв си имал

GTI 16V ABF написа:vucata написа:GTI 16V ABF написа:vucata написа: Ей смях бях чел...ама чак толкова днес- никога![]()
![]()
Ти си си смешен сам по себеси
не е моя работа но ми е смешно Караш Ауди хвалиш ми бмв във VW форум е такова нещо не бях виждал![]()
![]()
И да ти кажа щото мислиш пиша наизуст,имал съм бмв от бързите 6-таци и знам какво прецтавляват много много добре
КараХ ауди и няма да си купя вечеС тея скорости, полуоски и скапани табла...не искам да виждам 80 Б3 или Б4 никога повече
Това, че си карал строшено бмв не е мой проблем....четох ти мненията как ти било скърцало таблото и не знам си какво още. Веднага ще ти кажа, че какъвто собственика такава колата колега...не може да ме убедиш, че си поддържаш колата, а тя тропала от предницата и цялото табло скърцало. Брото има компакт 1,8 ИС с кожа, и до сега не съм чул скърцане
...предницата я правихме октомври месец, колата я купихме преди 5 години и от тогава не е правено нищо по предницата
Верно...наляхме 500-600лева, ама трябва поддръжка не само ръчка. Вади си сам изводите какъв кенеф бмв си имал
Като го купих си беше така мой човек и (такива думи като психар ти препоръчвам да си ги спестиш) после изобщо не ми се разправяше със него да го оправям и го разкарах бързо бързо щото видях общо взето какво прецтавляват тия 'дрифтачкиа'ти ако си мислиш че това е само при мен се лъжеш за пореден път ти казвам няма какво да ми ги раздувате на думи толкува тия бмв-та и щом ги мислите за големите дрифт коли поразгледайте клипчета по америка и по другите крайща на света да видите бмв-тата почти ги няма по пистите само тука европа и на най вече балканите са се превъзбудили нещо щото нямат пари иначе мислиш ли че за дрифт ако имат пари ще ти вземат някое бмв пред примерно тойота супра
Естествено, че няма да си взема нисан силвия или 200 примерно и да го размажа в някоя преспа и да се чудя от къде да му търся частите, бмв е произведено в европа, нали се сещаш, че и вф е правено в европа...кво да караме, форд мустанг ли
В щатите що не е масова кола вф голф 3 ве пич, или бмв 3та серия....вземи помисли малко преди да пишеш адски тъпите си комплексарски коментари. Аз написах коя ще е следващата кола. Спирам до тук 

aRoGaNsS написа:

aRoGaNsS написа:aRoGaNsS написа:
Аз бих сменил само цвета на колата

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта