Каква ще ви е следващата кола?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Каква ще ви е следващата кола?

Мнениеот AmW » Съб 07 яну 2012 16:33

Айде спрете се вече.
Всеки ще си кара каквато кола иска и каквото може да си позволи и ще си пише където си иска.
Кой кво карал, кое било ръждиво... простотии.
И тая тема насрахте :!:

Последна промяна от AmW на Съб 07 яну 2012 16:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 07 яну 2012 16:34

Така е. Накажете мен, че искам е30 :Mr Green Fun

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Съб 07 яну 2012 16:35

vucata написа:
GTI 16V ABF написа:
vucata написа: Ей смях бях чел...ама чак толкова днес- никога :applause: :applause: :applause:

Ти си си смешен сам по себеси
не е моя работа но ми е смешно Караш Ауди хвалиш ми бмв във VW форум е такова нещо не бях виждал :screwy :063:

И да ти кажа щото мислиш пиша наизуст,имал съм бмв от бързите 6-таци и знам какво прецтавляват много много добре

КараХ ауди и няма да си купя вече :beer С тея скорости, полуоски и скапани табла...не искам да виждам 80 Б3 или Б4 никога повече death Това, че си карал строшено бмв не е мой проблем....четох ти мненията как ти било скърцало таблото и не знам си какво още. Веднага ще ти кажа, че какъвто собственика такава колата колега...не може да ме убедиш, че си поддържаш колата, а тя тропала от предницата и цялото табло скърцало. Брото има компакт 1,8 ИС с кожа, и до сега не съм чул скърцане :shock ...предницата я правихме октомври месец, колата я купихме преди 5 години и от тогава не е правено нищо по предницата :012: Верно...наляхме 500-600лева, ама трябва поддръжка не само ръчка. Вади си сам изводите какъв кенеф бмв си имал mhihi

Като го купих си беше така мой човек и (такива думи като психар ти препоръчвам да си ги спестиш) после изобщо не ми се разправяше със него да го оправям и го разкарах бързо бързо щото видях общо взето какво прецтавляват тия 'дрифтачкиа'ти ако си мислиш че това е само при мен се лъжеш за пореден път ти казвам няма какво да ми ги раздувате на думи толкува тия бмв-та и щом ги мислите за големите дрифт коли поразгледайте клипчета по америка и по другите крайща на света да видите бмв-тата почти ги няма по пистите само тука европа и на най вече балканите са се превъзбудили нещо щото нямат пари иначе мислиш ли че за дрифт ако имат пари ще ти вземат някое бмв пред примерно тойота супра :screwy

Последна промяна от GTI 16V ABF на Съб 07 яну 2012 16:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Съб 07 яну 2012 16:37

Колеги, тъй като не съм сектант ще ви кажа, че по АМ Тракия бая БМВ-та съм виждал в мантинелите. Факт. Но това не ме спира да карам такава кола понеже проблема не е в колата, а в задкормилното устройство. Нямат гуми, карат бързо, и така нататък. Факторите да станеш статистика са много + фактора късмет.

Но тези факти не са особено показателни - ако гледаме статистика за катастрофи в БГ - Глф 3 ще е бая отпред и защо така - ами колата е доста масова!!! Пак, проблема не е в нея.

Дайте да коментираме какви коли искаме да караме занапред - не да си говорим за мантинели :beer :beer :kissy: :да:

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Съб 07 яну 2012 16:45

Е то пък трябва да си малоумен да кажеш,че BMW не е хубава кола!Просто някой предпочитат Ауди! :wink: Виж ако купувам втора,тоест трета кола,може да е BMW! :beer

Последна промяна от lion_heart002 на Съб 07 яну 2012 16:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 07 яну 2012 16:45

GTI 16V ABF написа:
vucata написа:
GTI 16V ABF написа:
vucata написа: Ей смях бях чел...ама чак толкова днес- никога :applause: :applause: :applause:

Ти си си смешен сам по себеси
не е моя работа но ми е смешно Караш Ауди хвалиш ми бмв във VW форум е такова нещо не бях виждал :screwy :063:

И да ти кажа щото мислиш пиша наизуст,имал съм бмв от бързите 6-таци и знам какво прецтавляват много много добре

КараХ ауди и няма да си купя вече :beer С тея скорости, полуоски и скапани табла...не искам да виждам 80 Б3 или Б4 никога повече death Това, че си карал строшено бмв не е мой проблем....четох ти мненията как ти било скърцало таблото и не знам си какво още. Веднага ще ти кажа, че какъвто собственика такава колата колега...не може да ме убедиш, че си поддържаш колата, а тя тропала от предницата и цялото табло скърцало. Брото има компакт 1,8 ИС с кожа, и до сега не съм чул скърцане :shock ...предницата я правихме октомври месец, колата я купихме преди 5 години и от тогава не е правено нищо по предницата :012: Верно...наляхме 500-600лева, ама трябва поддръжка не само ръчка. Вади си сам изводите какъв кенеф бмв си имал mhihi

Като го купих си беше така мой човек и (такива думи като психар ти препоръчвам да си ги спестиш) после изобщо не ми се разправяше със него да го оправям и го разкарах бързо бързо щото видях общо взето какво прецтавляват тия 'дрифтачкиа'ти ако си мислиш че това е само при мен се лъжеш за пореден път ти казвам няма какво да ми ги раздувате на думи толкува тия бмв-та и щом ги мислите за големите дрифт коли поразгледайте клипчета по америка и по другите крайща на света да видите бмв-тата почти ги няма по пистите само тука европа и на най вече балканите са се превъзбудили нещо щото нямат пари иначе мислиш ли че за дрифт ако имат пари ще ти вземат някое бмв пред примерно тойота супра :screwy

Вече се убедих, че си бавно развиващ се :да: Естествено, че няма да си взема нисан силвия или 200 примерно и да го размажа в някоя преспа и да се чудя от къде да му търся частите, бмв е произведено в европа, нали се сещаш, че и вф е правено в европа...кво да караме, форд мустанг ли :screwy В щатите що не е масова кола вф голф 3 ве пич, или бмв 3та серия....вземи помисли малко преди да пишеш адски тъпите си комплексарски коментари. Аз написах коя ще е следващата кола. Спирам до тук :да:

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Съб 07 яну 2012 16:50

Спирай каде искаш пет пари не давам

Извинявам се че помогнах да наа..ме темата но просто до гуша ми дойде от некви си смешки

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Съб 07 яну 2012 16:58

едно е да спорим, било то с аргументи или не, друго е да се обиждаме! ще ни се карат модераторите, при това с право!!!

Потребителски аватар
vaiper 1
Неграмотен
Автомобил: Pasat
Двигател:

Мнениеот vaiper 1 » Съб 07 яну 2012 17:04

Защо се карате колеги незнаех че с моя избор за в бадеще ще стане такав спор :D Бмв несе взима за кал и други изпалнения на мен задното ми харесва на друг не нема проблем просто споделих :beer

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Re: Re:

Мнениеот aRoGaNsS » Съб 07 яну 2012 17:07

aRoGaNsS написа: love.vw

Аз бих сменил само цвета на колата mhihi

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Re: Re:

Мнениеот bai_ILIA » Съб 07 яну 2012 17:10

aRoGaNsS написа:
aRoGaNsS написа: love.vw

Аз бих сменил само цвета на колата mhihi

хахахах цвета е важен спор няма!!! досега карах черни коли и ненавиждах сивите, но откакто имам сива и винаги е чиста само заради това, че не е черна, направо го обожавам този иначе скучен и популярен цвят...

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Съб 07 яну 2012 17:11

Ти с абф-а като си такъв разбрирач,поне кажи ама честно чувал ли си за Лаурел или Чейсър

Потребителски аватар
vtmn
Автомобил: mk2 GTI
Двигател: ABF

Мнениеот vtmn » Пон 09 яну 2012 12:52

Г4 1.8Т

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Вто 10 яну 2012 14:54

Бих си купил BMW с най голямо удоволствие,па кой квот ще това да си купува и кара mhihi :beer

Потребителски аватар
bobi_diesel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobi_diesel » Сря 11 яну 2012 9:19

голф 4,тди eusa

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”