П.с разпитай колко точно е работила сама, и имало ли е съобщение, и пържена ли е колата...
SCALE написа:Да не е от ДПФ филтъра ?
http://www.myturbodiesel.com/1000q/vw-j ... filter.htm
axios написа:Женска му работа. Оказа се вентилатора, я тя помислила, 4е е мотора. Онзи ден карах колата около 2 часа преход и като слязохме, вентилатора работеше за около 30сек. И жена ми каза, че било същото. Охххх, олекна ми макар, че се почудих, защо след дълъг път, а не в трафик, при температури под 5 градуса, ще заработи вентилатора след като спра мотора, ама както и да е. Колата работи добре.
axios написа:Женска му работа. Оказа се вентилатора, я тя помислила, 4е е мотора. Онзи ден карах колата около 2 часа преход и като слязохме, вентилатора работеше за около 30сек. И жена ми каза, че било същото. Охххх, олекна ми макар, че се почудих, защо след дълъг път, а не в трафик, при температури под 5 градуса, ще заработи вентилатора след като спра мотора, ама както и да е. Колата работи добре.
Jivko7777 написа:Е по принцип лятото трябва да е така... 2-ките а и по старите я имат тая функция, не вярват при 6-цата да го има това...ама знае ли се...щото ако сега се включва то, лятото не 2 мин ама по 20-30мин няма да изключва по тая логика
ssssl написа:Jivko7777 написа:Е по принцип лятото трябва да е така... 2-ките а и по старите я имат тая функция, не вярват при 6-цата да го има това...ама знае ли се...щото ако сега се включва то, лятото не 2 мин ама по 20-30мин няма да изключва по тая логика
От 5 г. карам Шкода със същия мотор(от нова). И през лятото, след гасене, перката много рядко я чувам, демек да остава включена. За мен не е нормално... или жена ти не кара нормално новата кола
hooligan_sk написа:ssssl написа:Jivko7777 написа:Е по принцип лятото трябва да е така... 2-ките а и по старите я имат тая функция, не вярват при 6-цата да го има това...ама знае ли се...щото ако сега се включва то, лятото не 2 мин ама по 20-30мин няма да изключва по тая логика
От 5 г. карам Шкода със същия мотор(от нова). И през лятото, след гасене, перката много рядко я чувам, демек да остава включена. За мен не е нормално... или жена ти не кара нормално новата кола
Мотора ти няма нищо общо. Фв вече не слага помпа дюза мотори в голф
Zinoto написа:По-вероятно е да е забравила ръчната спирачка и да е карала така, жените често го правят тоя номер и всички жени ползват ръчна за разлика от много мъже. На ръчна особено на дълъг път може и да прегрее мотора и не само той де.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта