Днес не можах да запаля на баща ми голфа и го дръпнахмре да запали....е, запали след много зор и един километър дърпане,но започна да работи много шумно ,няма мощност и постоянно гасне...ако не му подаваш гас и не го държиш в обороти гасне.
Покарх го 20 км и не се оправи... след това го спрях за 1 час.... и сега вече изобщо не може да запали въпреки че му заредих акумулатора и стартера върти много бързо .
Мислех че се е запушил нафтовия филтер и сложих маркучетата от нафтовата помпа директно в една туба....но пак не ще,въпреки че обезвъздушавах на холендърчетата на дюзите отгоре половин час....
Какво още да пробам...какво му е.....дали пък не съм превъртял някой зъб на ремъка....ако подгрябаща свещ е изгоряла нали поне на скорост ще запали.....
(когато паля на скорост помагам първо със стартера)
Гасне в ниските обороти,няма мощност след палене на скорост
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Гасне в ниските обороти,няма мощност след палене на скорост
Интересно..при обезвъздушаването беше излязла нафта нали?Значи да изключим проблем с ел.клапана за гасенето..Що не пробаш с топла вода да "подгрееш" ГНП-ето ,чак не ми се вярва да е замръзнала нафтата в него ,ама 

- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
аз залагам на прехвърлил зъб на ангренажа и то повече от един
,поне по описанието,което си дал,не е лошо да се погледнат белезите

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
emiltd написа:аз залагам на прехвърлил зъб на ангренажа и то повече от един,поне по описанието,което си дал,не е лошо да се погледнат белезите
+1
някаде бях чел , че риска да прескочи зъб след като се запали на скорост е по-голям

- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
И мен това ме претеснява за прехвърления зъб .....след половин час каране помпата се беше стоплила.... и двигателя загря повече от средата даже щото антифриза беше позамръзнал на места та трябваше да я гася на няколко пъти докато превърти навсякъде че го изхвърляше....
А и баща ми колкото и да му обяснявах да ползва стартера преди да пуска съединителя,тои си знаеше неговата
Ще търся майстор....
Благодаря за отзовалите се
Тази сутрин пък пасатчо не иска да запали...ама тук работата е лесна ..ще заредя акумулатора и ще палне...ако не ще пак ще трябва да сваля стартера да почистя че направо гледам ония ден е протекла някаква сива гадост от него от долу.....
А и баща ми колкото и да му обяснявах да ползва стартера преди да пуска съединителя,тои си знаеше неговата

Благодаря за отзовалите се
Тази сутрин пък пасатчо не иска да запали...ама тук работата е лесна ..ще заредя акумулатора и ще палне...ако не ще пак ще трябва да сваля стартера да почистя че направо гледам ония ден е протекла някаква сива гадост от него от долу.....
Върни се в “Дизелови агрегати”