Cern Swiss написа:200 първи път, 200 втори път... чувам ли 210? Някой - 210км/ч с кола под 80 коня? Някой?rokera671 написа:АБУ то е отивало и на 200.![]()
![]()
Айде престанете! АКо някой има преки впечатления от 1,4 АБД да и сподели, неизпадайте в лични откровения.
Cern Swiss написа:НЯМА такова нещо, има точно толкова електроника като всяка моноинжекция - 1,6 и 1,8. Спрете да спекулирате колко е прост, 1,6 и 1,8 моно са абсолютно толкова прости и имат абсолютно същите части, възли и агрегати. Който не е съгласен - да изброи 3 разлики.anonym0us написа:Този двигател има най-малко електроника от своите големи събратя...
Cern Swiss написа:Ами защото пишете глупости, които не можете да защитите. 1,6 и 1,8 моно са по-големи събратя и НЯМА никакви разлики. Ама откъде да знаете...
Cern Swiss написа:Ми явно не четеш... Кажете 3 разлики между АБД и 1,6/1,8 моно? Кое го прави по-прост, като е същият като компоненти, само кубатурата му е друга.
Cern Swiss написа:Айде пак общи приказки. Аз казвам, че 1,4 моно, 1,6 моно и 1,8 моно са обсолютно еднакви като компоненти, само кубатурата е друга. И никой не казва дори 3 разлики.На ударени ли се правите или просто не сте виждали такива мотори, не знам...
Cern Swiss написа:Разликата в размерите не е разлика в компонентите и не прави мотора по-прост. По-прост би бил, ако имаше по-малко части, датчици, възли и агрегати и т.н. А те имат точно еднакви.
И като дюзата и водната помпа са различни, значи АБД е по-прост, така ли да разбирам?![]()
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта