Преди време имах щастието да си поговоря с тия отрепки и определено не останах очарован от тях

В пощенската ми кутия имаше писмо от тия "пишман бирници" в което пишеше ,че майка ми има "НЯКАКВО СИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ" към "НЯКОГО СИ" и посочен телефон за връзка,размерът на задължението и към кого е въобще не се упоменава в писмото.
Звъня от моя номер(като умишлено не казах ,че имаме роднинска връзка ) да попитам за какво става дума и разбирам,че майка ми има задължение от 7лв към "Вива Тел" което ако не бъде платено в някакъв си срок щели да я съдят и ме помолиха да и предам ако я видя. Обадих се на майка ми и тя каза ,че е платила въпросните 7лв в офиса на оператора след като се е отказала от услугите им за в бъдеще и много се зачуди защо искат повторно същите 7лв при условие ,че веднъж са платени и са и казали ,че няма други задължения. На следващия ден от фирмата започнаха да ми звънят за тия 7лв все едно са мое задължение

Тоя в началото си помисли ,че съм дал телефона на някой случаен човек да го плаша но след 2-3 минутки разговор с полицайчето през които той най "вежливо"

Впрочем майка ми ходи във "Вива тел" с касовата бележка за 7-те лева и от там тържествено и се извиниха за причиненото неудобство и за малката грешка която неволно била допусната от техния служител

Както и да е,повече тия не се обадиха,явно трябва да действаш по техния начин за да те оставят на мира