Вчера (07.10.2006) ми се случи случка та дрънка. Пътувахме с жената към Панагюрище и преди Белица на един завой имаше катастрофа. За късмет - само ламарини. Продължих си пътя, но започнах да прецъквам с фаровете на насрещнодвижещите се коли за да ги предупредя да внимават (на много кофти място беше станала катастрофата). След поредното прецъкване от лоста за фаровете започна да излиза дим и да мирише на стопена пластмаса. Спрях веднага, извадих предпазителите, после откачих за всеки случай акумулатора и отворих капака под волана. Видимо нищо, но при пробно включване пак припуши и механизма за къси-дълги е залепил и не работи. Фаровете светят само на дъгли. Толкоз с обясненията.
Сега на въпроса: Обадих се на една автоморга и ми обадиха цена - 250 - 300 лв. На старо !!!! Това реална цена ли е или се опитват да ме изпързалят. Някой, ако знае от къде мога да намеря по-евтин ключ за фаровете, нека сподели

Пасатора е ТДИ 1,9 - 95г. модел В4.
Ако някой е имал подобен проблем, ще съм му благодарен, ако сподели опит и ми даде съвет дали може да се отремонтира тоз ключ.
П.С. За протокола - ползвах търсачката, ама нищо не излезе по моя проблем. Или не е разисквана такава тема, или аз не мога да търся (за което моля да ме извините)