Къде точно в Лозенец се развива действието,където са новите блокове или старите?Защото едни приятели браха ядове с някаква такава жена "наемателка",дето живеела без да плаща и не могат да я изгонят,да не става дума за същата? 
Къде точно в Лозенец се развива действието,където са новите блокове или старите?Защото едни приятели браха ядове с някаква такава жена "наемателка",дето живеела без да плаща и не могат да я изгонят,да не става дума за същата? 
МЗМА написа::beat_butt2 Къде точно в Лозенец се развива действието,където са новите блокове или старите?Защото едни приятели браха ядове с някаква такава жена "наемателка",дето живеела без да плаща и не могат да я изгонят,да не става дума за същата?![]()
МЗМА написа:Тази,за която знам аз се казва Милена,живеела с майка си и е на около 30-35 години.С нея ядовете се развиваха в едно блокче на улица Персенк.
ПП:това със снимката е много добра идея,примерно в сайт за имоти или в "абсурди.цом" или "сеир.бг"

МЗМА написа:Явно въпросната дама е създала стил и има доста последователи.![]()
.На мен чашата ми преля,когато ми разказваше,че тази е дошла в апартамента и на този мой приятел,му били дошли 2 момчета на гости и останали там да спят...тя като ги видяла,започнала да вика,да хули и т.н. и ги накарала да си платят нощувка (по 8 лв. на калпак...) и ги изгонила по живо по здраво...аз това нещо и сега като го пиша ми се вдига кръвното и побеснявам.Той не иска да се занимава,защото е домакинка в общежитията им и има някакви селски връзки в академията (то това от време оно е така...) и не иска да му развалят нещо нещата.Те че са шматки на по 20 години и са се стреснали от нея...Аз като се замисля не знам как бих реагирал,кибритлия съм и ако ме хване на калъп с някоя кака,а недай си боже,нещо посмее да каже,еле пък на нея

Как 9месеца не може да си влезеш у вас си

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr, Google [Bot] и 38 госта